Pomoc w wyborze klawiatury

Siemanko. Z racji tego, iż moja wysłużona klawiaturka a4techa wyzionęła ducha, szukam czegoś nowego.

Przejdę więc do moich wymagań:

-cena +/- 100zł

-min. 3-4 w pełni programowalne przyciski z możliwością tworzenia makr

-klawisze multimedialne do obsługi odtwarzacza muzycznego

-preferuję wysoki profil klawiszy

-podświetlenie byłoby też dobre, lecz nie jest to konieczne, od czegoś mam lampkę :)

-wolę raczej przewodowe wersje sprzętu

Liczę na Was, niedługo maturki, a później dłuuuugie wakacje, coś po robocie będzie trzeba robić. Pozdrawiam;)

Polecam i używam a4tech X7

Ja używam czegoś takiego: http://allegro.pl/kl...3182590684.html

Pomimo, że w CoD'a nigdy nie grałem, to bardzo ładnie wygląda czcionka i zielone podświetlenie. Klawisze są wysokie, mamy 6 programowalnych przycisków i tworzenie makr z miejsca, ponadto odpowiednio zaznaczony WSAD, cobyś się nie pogubił. Poza tym klawiatura jest mechaniczna, więc starczy na dłuuugo, a klawiszy nie zedrzesz zbyt łatwo. Nie ma osobnych klawiszy multimedialnych, służy do tego przycisk Fn + przyciski funkcyjne.

Wydaje mi się, że dla gracza nic lepszego nie znajdziesz na tej półce cenowej.

g105 nie jest mechaniczny

g710 to jedyny mechanik od logitecha ;)

http://www.kombo.kra...RZALKLA0004.htm

tylko klawisze makr, nie są za wygodnie umieszczone

KBPERZALKLA0004.jpg

Właśnie zastanawiałem się czy iść po kosztach i kupić taniutką klawiaturę z serii x7 od atecha, czy dołożyć do tego logitecha. No i mam dylemat, bo myszka też mi się już "kończy". A co tam, jak się bawić to się bawić. Zerwałem z nałogiem to sobie pozwolę na logitecha:D

P.S.

Ciekawe jak się będzie grało w BF'a na CoD'owym sprzęcie :D

Siemanko. Z racji tego, iż moja wysłużona klawiaturka a4techa wyzionęła ducha, szukam czegoś nowego.

Przejdę więc do moich wymagań:

-cena +/- 100zł

-min. 3-4 w pełni programowalne przyciski z możliwością tworzenia makr

-klawisze multimedialne do obsługi odtwarzacza muzycznego

-preferuję wysoki profil klawiszy

-podświetlenie byłoby też dobre, lecz nie jest to konieczne, od czegoś mam lampkę :)

-wolę raczej przewodowe wersje sprzętu

Liczę na Was, niedługo maturki, a później dłuuuugie wakacje, coś po robocie będzie trzeba robić. Pozdrawiam;)