Pomoc w wyborze słuchawek

Czesc, szukam sluchawek naucznych/zamknietych, ktore moglbym wykorzystac do sluchania muzyki i lekkiego sportu.

Chcialbym aby to byly sluchawki bezprzewodowe ale wiem ze moze byc problem ze znalezieniem takich w odpowiedniej cenie.

Kwota ktora jestem w stanie wydac to 200 zl.

Sluchawki ktore mam na oku to:

1: Arkas BLUEWAVE 20

2: AKG 518 le

3: Philips SHB3060BK

Jakies porady?

P.S.

Przepraszam za brak polskich znakow ale mam maly problem z klawiatura :/

Osobiście nie wziąłbym żadnych z tych słuchawek, powód dla mnie jest prosty, ucho nie chowa się w nich do środka tylko wszystkie przylegają do małżowiny usznej, kiedyś posiadałem podobne i po niecałej godzinie użytkowania uszy bolały mnie jak cholera, oczywiście jest to sprawa indywidualna, ja mam z tym problem, ktoś inny nie, ale warto wziąć to pod uwagę, czy Ciebie nie dotyczy ten problem :)

Poza tym nie podałeś ważnych informacji, jakiego rodzaju muzyki słuchasz i czego oczekujesz po słuchawkach? ;)

Po słuchawkach oczekuje tego, że będą wygodne przynajmniej przez ciagle 30min. Co do muzyki - slucham doslownie wszystkiego, moze z małą przewagą electro. Cenie sobie tez wyglad aluchawek, nie chce w nich wygladac jak ufo. Dobre odizolowanie się od innych dzwieków też by się przydało.

Czesc, szukam sluchawek naucznych/zamknietych, ktore moglbym wykorzystac do sluchania muzyki i lekkiego sportu.

Chcialbym aby to byly sluchawki bezprzewodowe ale wiem ze moze byc problem ze znalezieniem takich w odpowiedniej cenie.

Kwota ktora jestem w stanie wydac to 200 zl.

Sluchawki ktore mam na oku to:

1: Arkas BLUEWAVE 20

2: AKG 518 le

3: Philips SHB3060BK

Jakies porady?

P.S.

Przepraszam za brak polskich znakow ale mam maly problem z klawiatura :/