Pomoc w wyborze telefonu

Proszę o pomoc. jest to dla mnie ważne , kupuję nowy telefon lecz mam do wyboru 3

- HTC Wildfire S

- Samsung Wave

- SE x8

Czytałem wiele opinii . Minusem jest to że nie miałem doczynienia z telefonami marki htc i samsung więc nie wiem czego się spodziewać. Słyszałęm że htc ma słabą baterię a mi telefon służyłby do sms-owania i dzwonienia oraz słuchania muzyki . Więc pomocy!

Prosze o pomoc

Proszę o pomoc. jest to dla mnie ważne , kupuję nowy telefon lecz mam do wyboru 3- HTC Wildfire S- Samsung Wave- SE x8Czytałem wiele opinii . Minusem jest to że nie miałem doczynienia z telefonami marki htc i samsung więc nie wiem czego się spodziewać. Słyszałęm że htc ma słabą baterię a mi telefon służyłby do sms-owania i dzwonienia oraz słuchania muzyki . Więc pomocy!Prosze o pomoc

Mam wave'a, x8 jest od niego slabszy. Bralbym Wildfire s.

Od razu SE moge ci odradzić, obecnie na rynku jeżeli chodzi o smartfony to królują HTC i Samsung.

@Teraz doczytałem że chcesz telefon do esemesowania i słuchania muzyki. W takim układzie polecam jakiegoś SE z serii Walkman. Sam posiadam też starego w910i i jestem zadowolony.

Bierz HTC wildfire S, mam wave dwa miesiące i już się zastanawiam nad zmiana telefonu.

Proszę o pomoc. jest to dla mnie ważne , kupuję nowy telefon lecz mam do wyboru 3

- HTC Wildfire S

- Samsung Wave

- SE x8

Czytałem wiele opinii . Minusem jest to że nie miałem doczynienia z telefonami marki htc i samsung więc nie wiem czego się spodziewać. Słyszałęm że htc ma słabą baterię a mi telefon służyłby do sms-owania i dzwonienia oraz słuchania muzyki . Więc pomocy!

Prosze o pomoc