Pomoc w wyborze telefonu

Witam, do wyboru Motorola Defy XT320 lub Samsung Galaxy 551.

Prosiłbym o doradzenie w wyborze telefonu.

Interesuje mnie głównie:

-sprawne działanie aplikacji / gier android

-sprawny flash (do oglądania streamów twitch.tv/own3d.tv)

-jakość dźwięku (często słucham muzyki)

-zachęca mnie bardzo fizyczna klawiatura QWERTY, ale jeśli moto będzie lepsza to oczywiście nie będzie to miało znaczenia

-jeśli można to podać jakieś + i -

Z góry dziękuję icon_smile.gif

Zależy ile masz kasy ja bym ci polecił z tańszych samsungów np. Ace czy coś takiego.

Ja mam LG L5 i jest to według mnie dobry telefon.

Ja miałem LG KS 20 i się zepsuł szybko, poszła słuchawka, fon fonowi nie równy :D. Nie napisałeś czy, to ma być smartfon, czy zwyczajny telefon :).

Nie wiem czy to jest odpowiednie miejsce na mój post bo sam chciałbym zadać pytanie. Czy używa ktoś HTC Desire X bądź S? Jak one się sprawują?

Problem w tym, że mam określoną pulę telefonów do wyboru w moim abonamencie i dwa wyżej podane są najlepsze.

Prosiłbym także o doradzenie w sprawie wyboru tel.

Z parametrów najlepszy jest HTC Desire X, (z tym, że ma słabszy aparat niż S - 480p) później jest Desire S no i 3 jest samsung. Sam nie długo będę wymieniał telefon więc szukam opinii na temat HTC. Najbardziej jestem zainteresowany Desire X.

Ehhh ludzie czytajcie co autor chce :)

Z tego co rozumiem gra toczy sie między galaxy 551 a Defy XT320.

Mimo mojej miłości do Samsunga z tych dwuch zdecydowanie lepszy jest Defy. Lepsze GPU i nowsza wersja flasha. Ogółem na podstawie własnego doświadczenia to 551 nie jest zbyt udanym modelem...

Pozdrawiam

Witam, do wyboru Motorola Defy XT320 lub Samsung Galaxy 551.

Prosiłbym o doradzenie w wyborze telefonu.

Interesuje mnie głównie:

-sprawne działanie aplikacji / gier android

-sprawny flash (do oglądania streamów twitch.tv/own3d.tv)

-jakość dźwięku (często słucham muzyki)

-zachęca mnie bardzo fizyczna klawiatura QWERTY, ale jeśli moto będzie lepsza to oczywiście nie będzie to miało znaczenia

-jeśli można to podać jakieś + i -

Z góry dziękuję icon_smile.gif