Pomoc w Wyborze

Witam.

Mam zamiar od jutra zacząć swoją nową przygodę w MMORPG.. naczytałem się trochę i wybrałem sobie takie tytuły.

World Of Warcraft

Archlord

Flyff

Last Chaos

RF Online

World of Kung Fu

Sage

Chciał bym was spytać o radę w który z tych tytułów powinienem zagrać jeśli oczekuję od gry:

- ładnego wyglądu postaci

- ciekawego PVP oraz jakichś wojen i zamek albo coś w tym stylu

- ciekawy wygląd skili

- oraz może jakichś dungeonów albo miejsc na ciekawe koksanie w PT, wiecie o co mi chodzi :D wieczorek piwko party i jazda

- a także ciekawych rozwiązań producentów oraz widocznego angażu z ich strony w swój projekt

Dziekuję za pomoc i Pozdrawiam

Rozumiesz ze jak nie chcesz placic za WoWa to mozesz wybrac tylko pryatne servery... ktore sa werjsa DEMO :)

Tak wiem zdaje sobie z tego sprawę, a nawet już mam jeden upatrzony i przez znajomych sprawdzony. Jednak ja mam dylemat czy WoW by sprostał moim oczekiwaniom.

Archlord i tyle :P

Widzę że oceniacie ale czy mógł by jeszcze ktoś uzasadnić dlaczego np. ta gra będzie mi odpowiadała?

Nie wiem np. nic o RF online a widzę że ktoś głosował hmm.... mogł by coś ktoś o tym powiedzieć ?

Lepiej gdybyś to napisał w dziale "Szukam MMO". Ale już po ptokach :)

Na te pytanie jest tylko jedna odpowiedź. Lineage... wróóóóć! On chce wybrać jeden z tych sześciu tytułów? Z nich grałem tylko w WoWa i Archlorda, więc pomóc nie mogę (chyba że pisząc o Lineage'u...).

- ciekawego PVP oraz jakichś wojen i zamek albo coś w tym stylu ARCHLORD

Jeżeli masz zamiar grać w WoW'a na prywatnym serwie to daj sobie spokój i pograj w coś innego. Natomiast jeżeli na globie do WoW mocno odstaje od innych tytułów.

Marko , regulamin sie kłania. Co do gry z tetgo zestawu Arch , wow jest płatny a reszta to przeciętniaki

Hm... to tak, na twoim miejscu to bym poszukał jakiś fajnych gier 2D... czasami mogą się trafić jakieś fajne :D

A z tych gier co tu wypisałeś to najszybciej postawiłbym na... holera nie wiem :( no nic... radze ci poszukać w grach 2D :D

Tak wiem zdaje sobie z tego sprawę, a nawet już mam jeden upatrzony i przez znajomych sprawdzony. Jednak ja mam dylemat czy WoW by sprostał moim oczekiwaniom.

4Story i Runes Of Magic. Alternatywa. Darmowe gry podobne do WoWa.. ale nie do konca.

Witam.

Mam zamiar od jutra zacząć swoją nową przygodę w MMORPG.. naczytałem się trochę i wybrałem sobie takie tytuły.

World Of Warcraft

Archlord

Flyff

Last Chaos

RF Online

World of Kung Fu

Sage

Chciał bym was spytać o radę w który z tych tytułów powinienem zagrać jeśli oczekuję od gry:

- ładnego wyglądu postaci

- ciekawego PVP oraz jakichś wojen i zamek albo coś w tym stylu

- ciekawy wygląd skili

- oraz może jakichś dungeonów albo miejsc na ciekawe koksanie w PT, wiecie o co mi chodzi :D wieczorek piwko party i jazda

- a także ciekawych rozwiązań producentów oraz widocznego angażu z ich strony w swój projekt

Dziekuję za pomoc i Pozdrawiam