Pomoc w wyborze

Ostatnio zajmuję się zrobieniem loga zespołu. Pomoglibyście w wyborze, które lepiej się prezentuje?

V 1.0 (jest niezła ale czegoś jej brakuje)

Wersja druga, mi się średnio podoba, ale sporo osób twierdzi że jest najlepsza

Oraz wersja trzecia, jeszcze nie dokończona. Ale celem jest zrobienie wiszącej na łańcuchy tabliczki.

Ewentualnie prosiłbym o napisanie co mógłbym zmienić aby udoskonalić grafikę.

Postaraj się zrobić bez tła,w formacie .png

Dla jakiego zespołu to ma być?

Postaraj się zrobić bez tła,w formacie .pngDla jakiego zespołu to ma być?

Nie jarzę... Jak bez tła.

I pytasz o styl muzyki? Jeżeli tak to progresywny rock z domieszką punk rocka i szpiegowskiego jazzu ;)

Bez tła Klimatycznie fajnie,ale bardziej to okładka niż logo. ^^

Bez tła Klimatycznie fajnie,ale bardziej to okładka niż logo. ^^

Może faktycznie masz rację. Ale zależy mi na czymś co by się nadało na stronę internetową jak tło etc. Taka grafika wyrażająca klimat zespołu i przy okazji połączona z tytułem.

Na strone internetową? Z takim logiem? Osoba tworząca layout musiała by się nieźle napocić żeby twoje logo z takim tłem wpasować. Jeżeli te logo ma być na www to tylko bez tła. Po prostu wygodniej dopasować... a od wyrażania klimatu zespołu masz resztę pola w przeglądarce.

Mi się tam 3 podoba. Dokończ ją, a będzie git.

Mi się tam 3 podoba. Dokończ ją, a będzie git.

And how about now?

http://img401.imageshack.us/i/restrpunktabl2.png/

Bo mi znowu coś nie pasuje, i znowu nie wiem co :P

A jeżeli chodzi o to do czego ma być wykorzystane to obojętnie. Może to być nawet okładka, byleby została forma jaka już jest.

Ostatnio zajmuję się zrobieniem loga zespołu. Pomoglibyście w wyborze, które lepiej się prezentuje?

V 1.0 (jest niezła ale czegoś jej brakuje)

Wersja druga, mi się średnio podoba, ale sporo osób twierdzi że jest najlepsza

Oraz wersja trzecia, jeszcze nie dokończona. Ale celem jest zrobienie wiszącej na łańcuchy tabliczki.

Ewentualnie prosiłbym o napisanie co mógłbym zmienić aby udoskonalić grafikę.