Pomoc w wydaniu 9k IP

Witam , dziś sprzedałem 2 postaci i mam na koncie 9k IP.

I tu stoi problem . Lubię grać postaciami Carry na midzie czasami top. Nie wiem jaką postać sobie kupić . Mam dopiero 18 poziom i nie mam run właśnie teraz po zakupie postaci reszta idzie na runki . Tu mam do was prośbę , pomóżcie mi wybrać postać i dokupić runki do niej .

Skoro mid i solo top to może Vladimir. Duży dmg, dużo hp, bardzo fajna postać.

Ja bym ci radził najpierw kupić runy

Ok , Vlad a jakiś zestaw runek czy coś do niego bo nic nie mam . Jeśli można kolejne propozycje od innych :D

Jeśli kupisz postać zostanie ci tylko ~ 3k na runki. Ja radziłbym ci lepiej wbić szybko 20 lvl, i złożyć full 2 page runek. Postać nigdzie nie ucieknie, a dobre runki na 20 lvl dadzą cie niezłego boosta na start ;)

kup to co ise podoba :D

True, poza tym runki zawsze mogą na ciebie poczekać. Kupisz sobie jeden zestaw na lvl20 i zawsze to jakiś boost będzie.

A jeśli chodzi o champów... Rumble, Mordekaiser - nie do końca typowe picki (chociaż Rumble przed nerfem był bardzo częstym pickiem, nie wiem jak teraz), ale gra nimi jest całkiem przyjemna. Poza tym w sumie dobrze byłoby gdybyś napisał jakie też podejście do mid carry preferujesz - walka na duży dystans czy walka w zwarciu, spory burst czy DoT, koniecznie ranged czy może być coś co autoattackuje wręcz...

@up: jak nie masz nic do napisania to się ugryź w język zamiast spamować.

Powiem tak . Moje dwie ulubione postaci Carry to Caitlyn i Miss . Jeśli chodzi o runki to moglibyście mi z nimi pomóc tak jak mówiliście postać nie ucieknie a runki to boost dobry na start. Postaci bardziej dystans niż zwarcie .

@ edit

Jeśli ktoś może pomóc mi z runami na pw iż ja na razie newbie :D

Huh... AD carry na mida? W takim razie wycofuję się z pomocą - to nie mój styl gry, myślałem że mówisz o casterach (bo to ich zazwyczaj tam można znaleźć).

Zmieniam lekko kryteria szukam AD/AP Carry

Teemo dobre ad jak i ap

Ja polecam Dravena, robi to samo co Miss Fortune, ale dużo lepiej.

Witam , dziś sprzedałem 2 postaci i mam na koncie 9k IP.

I tu stoi problem . Lubię grać postaciami Carry na midzie czasami top. Nie wiem jaką postać sobie kupić . Mam dopiero 18 poziom i nie mam run właśnie teraz po zakupie postaci reszta idzie na runki . Tu mam do was prośbę , pomóżcie mi wybrać postać i dokupić runki do niej .