Pomoc w wymyśleniu nicku :)

Cześć :D mam do was prośbe... mianowicie nie moge wymyślić sobie nicku i bardzo mnie to dręczy xD darujcie sobie jakieś trollowanie i inne akty wandalizmu :D nick ma sie składać z mojego imienia Patryk albo zdrobnienia Pacio,Papi,Patryś i wiele innych.. zmodyfikujcie je tak żeby brzmiało i ciekawie :D bo ja nie mam głowy do takich rzeczy :< z góry dzięki ^^.

SexiPapi :D

SexiPapi

tak xD z piosenki :D też o nim myślałem ale troche dziwnie mi grać z takim nickiem. dodam że chodzi o CS:GO :)

Może Paprick:D

Jak do csa to SexiPapi pasuje idealnie

Pecto/Parti/Pektyk/Pytrak/Kyrtap/Kytrap/Purek/Ptran/Zetrak/Zakryk/Hastyk/Ptron/Trykon

Pomogłem?

lajkuje te które mi sie podobają poczekam jeszcze na wasze pomysły :D

Papya

Patrick

Sir Patrik

Patrickando

MrPatryk

CrazyPatryś

Ja bym dał zwyczajem polskich przedsiębiorców ("Drutex", "Mirex", "Metalex" itd %-)). "-x" na końcu: Patrix.

a własnie jak kolega wyżej. Zetki iXy mile widziane xd

ThePaprika lub krótko Paps

Magiczny Patryk

Potyk/Stryk/Tiryk/Parykt/Parżek/Poratyk/Maptryk/FuCryk/Ghatyk/ProPatryczek123PL

Który z moich ci się najbardziej podoba? :D

Włącznie z wcześniejszymi.

MagicznyPatryk

Potyk/Stryk/Tiryk/Parykt/Parżek/Poratyk/Maptryk/FuCryk/Ghatyk/ProPatryczek123PLKtóry z moich ci się najbardziej podoba? Włącznie z wcześniejszymi.

z tych to żadny ale z pierwszego postu najciekawsze to pierwszy i ostatni

Pekon/Perxen/Pokrux/Isux/WujekFarmerPL/Hiksax/Afox/Artyx/MojaMamaPL

Weź też sam wymyślaj. :D

PatrykaToByłaPapryka musiałem :)

Kyrtap/Papcio/Ptyk/PrK/Pryk/Prajko/Papa/Patti
Czoś w ten deseń ;]

A tak na marginesie. Nick gracza to coś al'a drugie imię. Powinno to być dla siebie od siebie. Ja na przykład w gimnazjum wymyśliłem nick "Ar'Sen" Od pierwiastka chemicznego. Tak, to było na chemii i chciałem mieć oryginalny nick do cs'a ;]

Pecroxen

PaTrick, Patrick z Spongeboba :D