Witam,
ostatnio, jako że krucho u mnie z groszem przeglądałem "internety" w poszukiwaniu prawdziwego zarobku. Strasznie pragnąłem znaleźć pracę w dziedzinie copywritingu, jako że sporo piszę i z tego co wskazuje nie jestem w tym najgorszy. Natomiast wszystkie "oferty" skierowały mnie na jakiś śmieszny inclick.pl. Natomiast ja szukałem w miarę normalnej roboty gdzie robię coś, za co dostaję wypłatę jak człowiek, a nie klikam, likuje i może raz na ruski rok coś napiszę.
Będąc nieźle zdenerwowanym znalazłem gdzieniegdzie informacje o zarobku za pośrednictwem blogów. I tutaj pojawia się moje pytanie, bo chciałbym stworzyć tak owy w celu zarobkowym, ale nie tylko. Na początku chciałbym jedynie pokrycia kosztów serwera itp. Tematyka byłaby dość ogólna, jak że sporo podróżuję, piszę, czytam to sporo pewnie byłoby niezależnych recenzji. Czy ktoś z was kiedyś prowadził coś podobnego i czy mógłby się podzielić jakąś wiedzą na tym polu?
Proszę was tylko odpuście sobie tylko wysyłanie mi ofert zakupu "poradników" za 50zł
Pozdrawiam