Witam !
Mam problem z wybiciem się z Dywizji Silver II do Golda .. Szukam jakiejś ogarniętej osoby, spokojnej (nie z dywizji Bronze albo Silvera IV do V) -.-
Jak ten ktoś mi pomoże w osiągnięciu tej Dywizji zaoferuje każdego skina
Witam !
Mam problem z wybiciem się z Dywizji Silver II do Golda .. Szukam jakiejś ogarniętej osoby, spokojnej (nie z dywizji Bronze albo Silvera IV do V) -.-
jeżeli nie możesz się wybić to znaczy że jesteś za słaby.
wybijesz się za pomocą czyjeś pomocy.. A potem będzie płacz bo w Gold jest za cieżko.. i nie mogę się wybić wyżej..
Kamilox zapraszam do teamu rzuc okiem na armored saint's może wspolni jako team uda sie nam wybic ponad srebro
Zgadzam się z wypowiedzią Hesnera. Jeżeli chcesz dojść do golda podszkól swoje umiejętności, bo nie poradzisz sobie tam później sam. Ewentualnie graj z kimś na swoim poziomie, wydaje mi się, że to najlepsza droga no i jest satysfakcja
Moze jemu nie chodzi o granie w Goldzie a o skina do Elise tylko ;p
^ i opaskę.
Ja sam jestem tylko W silver I ale mam ok 80% win z ostatnich 20 gier. Tyle że ja zagram rankeda/2 i mi się nie chce więcej
Co do tematu. Zauważyłem że jak grasz duo nawet z kimś ze swojej dywizji/ligi to przeciwnicy są na wyższym poziomie ( mi to obojętne bo ja lubię grać z pewną osobą i dobrze nam idzie) ale tobie proponowałbym grać solo do oporu.
Odezwij się na pw. Miałem diament w s2 jak i s3 także znam się na rzeczy:)
Odezwę się do was Nie rozumiem was.. Nie grałem dużo rankedów w tym roku i w zeszłym dlatego strasznie się zaniżyłem i mam graczy takich typowych POLACZKÓW, TURKÓW i ROSJANÓW.. ; ) Po za tym zawsze kto jak woli ^^
Witam !