Pomoc z dodatkami ;) TRIAL

Siemka, otóż zastanawiam się czy jak sciągnąłem WoW`a: WotLK stąd ( nie majac podstawki i TBC) http://www.fileplanet.com/202681/200000/fileinfo/World-of-Warcraft:-Wrath-of-the-Lich-King-Game-Client no i wszystko działa gram sobie na ToD`zie. Ale teraz zastanawiam się nad globalem bo juz po 10 lvl stwierdziłem ze gra jest warta płacenia ^^ czy jak kupie Cata to będe mógł już grać, czy może usunąc ta wersje WotLK i instalować od nowa czyli podstawka, TBC.. itd.. I jeszcze jedno pytanie, granie na Trialu to granie tylko na podstawce? Czyli się sciąga podstawke i się gra? A nawet jak bym sciągnał Podstawke TBC i WotLK to moglbym grac na Trialu? A może moglbym grać na Trialu na tym moim WotLK bez dodatków i podstawki? Proszę o odpowiedz :D

Aby grac na globalu musisz kupic po kolei Classica->TBC->WOTLKA->Cata. Nie da rady, zeby kupic sam cataclysm i grac. A jesli chodzi o triala, to tak, trial to tylko CLASSIC. I nic po za tym. Zreszta na trialu mozesz wbic maksymalnie 20lvl. A jak sam napisales, gra JEST warta placenia. Z wlasnego doswiadczenia wiem :). Przestalem grac, bo mialem za duzo nauki, zajec itp, itd. Ale w wakacje zaczynam grac od nowa. Zreszta, jesli juz zaczniesz grac to polecam realm Burning Legion, dobry dla poczatkujacych bo jest praktycznie 90% polakow, takze zawsze pomoga. Druga sprawa, jesli polacy, to i nooby. Ja gralem na Shadowsong i mialem problem ze znalezieniem gildii. Powodzenia w grze ;]

Żeby grać na globie wystarczy, że kupisz classica. Po prostu nie będziesz miał dostępnych rzeczy z innych dodatków.

Siemka, otóż zastanawiam się czy jak sciągnąłem WoW`a: WotLK stąd ( nie majac podstawki i TBC) http://www.fileplanet.com/202681/200000/fileinfo/World-of-Warcraft:-Wrath-of-the-Lich-King-Game-Client no i wszystko działa gram sobie na ToD`zie. Ale teraz zastanawiam się nad globalem bo juz po 10 lvl stwierdziłem ze gra jest warta płacenia ^^ czy jak kupie Cata to będe mógł już grać, czy może usunąc ta wersje WotLK i instalować od nowa czyli podstawka, TBC.. itd.. I jeszcze jedno pytanie, granie na Trialu to granie tylko na podstawce? Czyli się sciąga podstawke i się gra? A nawet jak bym sciągnał Podstawke TBC i WotLK to moglbym grac na Trialu? A może moglbym grać na Trialu na tym moim WotLK bez dodatków i podstawki? Proszę o odpowiedz :D