Pomoc z instalatorem! pilne!

Witajcie. Ja i moja znajoma mamy dwa różne problemy z instalatorem. Mamy najnowszy instalator i gdy ja chcę włączyć instalator to widać, że się szykuje do włączenia i na tym się kończy a Ona ma taki problem, że ma pirata i gdy włącza instalator to wyskakuje jej, że ma za mało miejsca na dysku C, z tym, że Ona to ma na dysku E i jakby co na dysku E ma wolne 70GB wolnego a na C ma 7GB. Pomóżcie bo nie wiem co robić

Z góry przepraszam za bezpośrednie zwroty :>

Ty spróbuj uruchomić instalator jako administrator, lub wyłączyć na czas instalacji wszystkie antywirusy i zapory. Jak to nie pomoże, sproboj zainstalować z tej strony http://www.dragonnes...t/Game-Download Directx , tam na dole strony jest, eventualnie i sterowniki nowsze ale to raczej nie. A koleżanka twoja to to że ma pirackiego windowsa( bo zakładam że nie ma dragon nesta pirackiego, bo skąd :D ) to nie ma nic wspólnego z tym że ma mało miejsca na dysku c. Koleżanka może próbuje kopiować instalator gry na pulpit. Ewentualnie polecam koleżance darmowy program do czyszczenia http://www.dobreprog...dows,13061.html - program sam zaproponuje co usunąć, on usuwa tylko stare niepotrzebne pliki i zwalnia czas sporo miejsca. Jeśli ktoś go używa pierwszy raz a komputer nie ma swierzego windowsa potrafi zwolnić nawet ze 2 gb. Polecam jej odrazu skopiować instalator na dysk E i z tamtego miejsca zacząć instalacje. A i podczas instalacji nie zapomnij wybrać miejsca instalacji na dysk E.

Ok zrobilem dobry uczynek ide spać. Jak już się dokopiecie do gry to Piszcie . "Patyczek, Goplana, Algida, Devon"

Witajcie. Ja i moja znajoma mamy dwa różne problemy z instalatorem. Mamy najnowszy instalator i gdy ja chcę włączyć instalator to widać, że się szykuje do włączenia i na tym się kończy a Ona ma taki problem, że ma pirata i gdy włącza instalator to wyskakuje jej, że ma za mało miejsca na dysku C, z tym, że Ona to ma na dysku E i jakby co na dysku E ma wolne 70GB wolnego a na C ma 7GB. Pomóżcie bo nie wiem co robić