Pomoc z Oprogramowaniem

Siemka All, mam kompa chyba z 5 lat, chce kupić części nowe Do Gier!!!!! Ale zastanawiam się nad zakupem, a tam Ramy sobie kupie, a ja myśle nad Procesorem kolega podał mi taki jeden procek:NVIDIA GeForce 9600GT.

Nie wiem czy się opłaca prosze o pomoc !

Cena od 100 do 800

Nigdy nie uważałem się za znawcę w dziedzinie komputerów i chyba miałem rację, bo wydawało mi się, że GeForce 9600GT to karta graficzna ^_^

PS. No chyba nie chodzi o procesor graficzny ;p

Ja mam Geforce 9600GT, ale kartę graficzną.

Żeby zmieniać części to trzeba się cokolwiek na tym znać. Idź do sklepu i kup sobie nowy komputer, jak stary ma ponad 5 lat, to nawet nie ma co ruszać, na zabawę z podzespołami wyjdzie Cie drożej od nowego dobrego sprzętu.

To ja nie wiem, co począć ;/ na nowy komp pewnie się rodzice nie zgodą. To ja nie wiem...

Mój komputer ma 6-7 lat i dodałem do niego tą karę i śmiga szybko

Mój komputer ma 6-7 lat i dodałem do niego tą karę i śmiga szybko

Komputer dostal kare? :D no to ostro :D

Co do tematu. Musisz kupic nowy i najlepiej idz z kims kto sie zna na tym. Bo widzisz GF 9600GT to karta graficzna. Teraz pytanie czy twoj komp z przed 6 lat ma wejscie PCI Express. I czy procesor(bo pewno jakis PIV albo Celeron czy Athlon) nie bedzie ograniczac mocy karty. Ogolnie jak nie masz pojecia o kompach to nie zabieraj sie za to. Bo mozesz wywalic kase w bloto :).

Znam dużo ludzi znających się na kompach, mój kuzyn, na przykład ma starszy komp ode mnie i kupił jakieś części i mu Black Ops i mu śmiga.

mod_ico.png
Popraw tą pisownie, bo następnym razem będzie warn. - Kubox

Ja do mojego kompa dałem GeForce GT440 [1GB] i śmiga jak szalony. Podaj specyfikacje komputera, to wtedy pomożemy.

Ja do mojego kompa dałem GeForce GT440 [1GB] i śmiga jak szalony. Podaj specyfikacje komputera, to wtedy pomożemy.

Gdybyś kupił Geforce 9600GT chodził by jeszcze szybciej.

Gdzie to znaleźć?

Tam gdzie jest wszystko ;). Na allegro.

Siemka All, mam kompa chyba z 5 lat, chce kupić części nowe Do Gier!!!!! Ale zastanawiam się nad zakupem, a tam Ramy sobie kupie, a ja myśle nad Procesorem kolega podał mi taki jeden procek:NVIDIA GeForce 9600GT.

Nie wiem czy się opłaca prosze o pomoc !

Cena od 100 do 800