Pomoc z prawdziwie amerykańską ciężarówką, czyli pytanie o 18 wheels of steel

Witam serdecznie,

wiem że to może nie jest pytanie na "forum gier mmo", natomiast nie lubię zakładać kont na innych forach tylko w celu zadania 1 pytania :)

Otóż wiem, że dla wielu z was może to być nudna gra, natomiast ostatnio postanowiłem zagrać w 18WoS Long 'Murica Haul. Ale niestety co chwila łapią mnie smerfy za "avoiding mandatory check". Zastanawiałem się nad wszystkim, mimo że policja stała po 2 stronie to próbowałem się zatrzymać - nie pomogło. Potem wymyśliłem że może chodzi o sprawdzanie wagi ciężarówki - coś jak w realu, natomiast to też nie pomogło.

Pozdrawiam i proszę o pomoc, gdyż beze mnie Los Angeles kona z racji braku paliwa :D

Z racji że mam TEN SAM problem, podpisuję się pod pytanie :)

A spanie ? w hotelu albo w ciężarówce co mają sypialnie. Może też ładunek masz za ciężki (nieraz waga ciągnika jest większa niż powinna i musisz unikać kontroli wagi). Prędkość ?. Nie możesz przekraczać 45 albo 60 nie pamiętam.

Waga wykazała że jest OK, a nie przysypiam :)

Tym razem w tym samym miejsu w którym ciągle mnie łapali udało mi się przejechać... Ważyłem auto jeszcze raz. Nie wiem czy ma to jakiś wpływ, czy po prostu miałem fuksa.

Witam serdecznie,

wiem że to może nie jest pytanie na "forum gier mmo", natomiast nie lubię zakładać kont na innych forach tylko w celu zadania 1 pytania :)

Otóż wiem, że dla wielu z was może to być nudna gra, natomiast ostatnio postanowiłem zagrać w 18WoS Long 'Murica Haul. Ale niestety co chwila łapią mnie smerfy za "avoiding mandatory check". Zastanawiałem się nad wszystkim, mimo że policja stała po 2 stronie to próbowałem się zatrzymać - nie pomogło. Potem wymyśliłem że może chodzi o sprawdzanie wagi ciężarówki - coś jak w realu, natomiast to też nie pomogło.

Pozdrawiam i proszę o pomoc, gdyż beze mnie Los Angeles kona z racji braku paliwa :D