Pomoc ze skillami witch cold

Witam znalazłem build na yt i jeżeli ktoś obeznany z grą by mi mógł napisać jakie skille ten gościu ma na pasku bo ja po obrazkach nie ogarniam chodzi mi o nazwy był bym wdzięczny i jak się nazywa ten skill taka wieżyczka która jest w 7:56 z góry dzięki za pomoc

@edit: a jeszcze pytanie na co w itemach dla maga zwracać uwagę def jest istotny czy nie ma w ogóle znaczenia ?

Nie pokolei: Clarity, Phase Run, Discipline, Ice spear, Ice nova, Spell Totem (ta wieżyczka), FrostBite,

Objaśnienia danych skilli znajdziesz tutaj - http://en.pathofexil...ms#Support_Gems

A itemy zbiera z opcjami Energy Shield (najlepiej jak będzie sama opcja energy shield w itemie)

o super dzieki wielkie

Phase runa już nie ma, a ja polecił bym ci freezing pulse.

Witam znalazłem build na yt i jeżeli ktoś obeznany z grą by mi mógł napisać jakie skille ten gościu ma na pasku bo ja po obrazkach nie ogarniam chodzi mi o nazwy był bym wdzięczny i jak się nazywa ten skill taka wieżyczka która jest w 7:56 z góry dzięki za pomoc

@edit: a jeszcze pytanie na co w itemach dla maga zwracać uwagę def jest istotny czy nie ma w ogóle znaczenia ?