Pomoc ze startem

Witam,

mam teraz 16 poziom w AA i stwierdził, że dalsza gra f2p nie ma sensu. Myślę, że kupię sobie patrona dlatego mam tera pytanie. Co dalej robić? Wbijać dalej max lvl? Ogólnie gram od paru dni i nie orientuje się za bardzo co ma nam do zaoferowania gra. Chciałbym z tego miesiąca patrona dorobić się na kolejnego, pobawić się w pvpe/jakieś raidy. Tak więc co proponujecie robić od razu po kupieniu patrona, aby nie tracić czasu na bzdury?

Można wbić spokojnie wyższy poziom bez patrona. Patron potrzebny jest duużo później. Bezsensowne wywalenie kasy. Liczysz na jakiś boost w sile postaci dając jej na 16 patrona?

Czyli na razie spokojnie mogę questować nie przejmując się patronem/craftem itp. tak? A od którego lvla warto już by było go kupić?

Nie wiem jak po 50 , ale do 50 spokojnie bij bez i na questach szybko leci . Do wożenia paczek , pływania po morzu na rybki i tak wysoki lvl trzeba bo cię moby zjedzą . Chyba że craft lub farma ale na to trzeba mieć golda na start więc i tak i tak trzepa pare q zrobić .

Generalnie do lvl capa to jest TOTALNIE bez sensu. Bo co robi 99.99% graczy? Expi do lvl capa by miec dostep do calosci i dopiero wtedy sie bawi - a to w craft, a to w cos innego :).

A pozniej to jak kto woli - ja sie tam dobrze bawilem i bez patrona (ale kupujac go raz na 2-3 miesiace za golda w grze), ale wiadomo - jak ktos koniecznie chce postawic sb domek i pobawic sie w simsy to patron wymagany :)

Mam takie pytanko - u kapłanki można sobie zmieniać profesje, jak, np dobije max lvl jako reaper i potem będę chciał zmienić na inny to czy poziom skilli będzie na 0 wszystko? I jak potem nabijac poziomy skilli jak teraz mi podrastają czasami jak lvl wbije a na 55 już nie będę mógł.

Jak zmienisz na taki skill set ktory jeszcze nie expiles to bedziesz mial 10lvl danego skill setu. Normalnie expisz laborem/questy/grind etc.

Witam,

mam teraz 16 poziom w AA i stwierdził, że dalsza gra f2p nie ma sensu. Myślę, że kupię sobie patrona dlatego mam tera pytanie. Co dalej robić? Wbijać dalej max lvl? Ogólnie gram od paru dni i nie orientuje się za bardzo co ma nam do zaoferowania gra. Chciałbym z tego miesiąca patrona dorobić się na kolejnego, pobawić się w pvpe/jakieś raidy. Tak więc co proponujecie robić od razu po kupieniu patrona, aby nie tracić czasu na bzdury?