Pomoc

Witam mam maly problem. Po wyjsciu aktualizacji w ustawieniach nie pojawia mi sie mozliwosc wlaczenia filtrow. Ktos wie w jaki sposob mozna to naprawic??

Właśnie chciałem pisać temat.. Mam to samo, będę wdzięczy za jakąkolwiek wskazówkę :)

Przepraszam, że się podpinam, ale nie mam ochoty tworzyć nowego tematu, mój problem polega na tym, że mam zablokowaną opcje wybory karty graficznej. Mam ustawione intel hd 4000, a to nie jest zbyt wydajne. Grać się da, ale mogłoby być znacznie lepiej. Szukałem po internetach i nie znalazłem nic co by mi pomogło, byłoby miło jakby ktoś wiedział jak to rozwiązać.

Znalazłem rozwiązanie co do mojego problemu. PoE instaluje się w 2 miejscach, ja jedno mam komputer/D/GrindingGearGames/PathOfExile i w moich dokumentach -> dokumenty/mygames/pathofexile /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Znalazłem rozwiązanie co do mojego problemu. PoE instaluje się w 2 miejscach, ja jedno mam komputer/D/GrindingGearGames/PathOfExile i w moich dokumentach -> dokumenty/mygames/pathofexile /emoticons/nowe_smile.png" alt=":)" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Dzieki za odpowiedz. Teraz juz dziala tak jak nalezy :D

A ja mam inny problem, po wyjściu dodatku gra zaczęła strasznie ale to strasznie klatkować. Nie da się grać.

Sporo osób się na to skarży. Sam boję się, że przy kolejnych przejściach będę musiał odpuścić sobie grę :v.

Jedyne co mi przychodzi do głowę to ręczna zmiana ustawień graficznych na niższe, jeśli jeszcze tego nie próbowałeś. Może pomóc.

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/177500

Główne zmiany można dokonać w menu wyboru postaci/logowania, szczególnie jeśli chodzi o ustawienia graficzne itp. :)

Przepraszam, że się podpinam, ale nie mam ochoty tworzyć nowego tematu, mój problem polega na tym, że mam zablokowaną opcje wybory karty graficznej. Mam ustawione intel hd 4000, a to nie jest zbyt wydajne. Grać się da, ale mogłoby być znacznie lepiej. Szukałem po internetach i nie znalazłem nic co by mi pomogło, byłoby miło jakby ktoś wiedział jak to rozwiązać.

Po prostu wymuś w panelu Nvidii, żeby PoE było obsługiwane przez dedykowaną grafikę. W menu dalej będzie się wyświetlać Intel, ale to powszechny bug...

Ja mam ustawioną grafikę na najgorszą, nawet wziąłem rozdzielkę 800x600 i dalej ścina w rożnych lokacjach

Ja miewam( i z tego co wiem, nie tylko ja) nagłe skoki ping, tak to wszystko jest ok.

Jest wymuszone, ale nadal lepiej działa d3 na wysokich niż poe na średnich.

Witam! Przepraszam ,że sie podpinam, ale mam problem z grą. Mianowicie chodzi o to ze po właczeniu gry i wpisaniy passów wyswietla mi bład o tresci "unable to connect to login server". Ma ktos pomysł co z tym zrobic? Dodam ze to na 100% nie wina mojego łacza, poniewaz wszystko inne smiga jak nalezy. Kiedys juz grałem w PoE i wszystko było dobrze. Od czasu kiedy grałem nie zmieniłem nic w kompie ani dostawcy internetowego. Prosze o pomoc.

Witam mam maly problem. Po wyjsciu aktualizacji w ustawieniach nie pojawia mi sie mozliwosc wlaczenia filtrow. Ktos wie w jaki sposob mozna to naprawic??