Pomoc

Witam wszystkich. Grałam ostatnio w grudniu zeszłego roku i chcąc sobie pograć po tym czasie wchodzę do gry i ku mojemu zdziwieniu postacie sa puste. Ktos mnie okradl z eq. Wchodzę na emaila i ktoś mi powysylal prozby o zmiane hasła,oraz prywatnego emaila z prozba że skoro nie gram to niech pozmieniam i oddam mu konto. Pisałam o tym zdarzeniu do suportu i wyslalam zalacznik z screnem wiadomosci. Oczywiscie support mi odpisał, że po upływie 7 dni po kradziezy nic nie sa wstanie zrobic.

to mnie załamało. gameforge jedna z wiekszych firm gier mmo nie potrafi nic zrobic. Napisałam aby zobaczyli IP jakie sie logowalo na moje konto, zobaczyli czy dany email jest powiązany z kontem w grze i porownali IP itd. ale to dla nich za duzo roboty i nie pomoga mi bo mnie rzekomo okradziono po uplywie 7 dni.

gralam szamanka 62lv na Androsie jinno, skille G eq bylo srednie ale zawsze +7-9 i bonami slabymi. Zbieralam na dobra szarfe i przerwalam bo nie mialam czasu.

Moją prozbe kieruje do graczy ktorzy nie graja a maja jakies slabe eq na androsie. Czy znajda sie osoby ktore dadza jakies slabe eq dla szamanki albo dropka to sobie zrobie abym mogla dalej grac i nie skreslac gry.