Pomocy! Lol aktualizacja problem!

Witam,

Od paru dni próbuje zrobić(naprawić) lola, miałem przerwę i gdy wróciłem zostawiłem go żeby się aktualizował ale zatrzywał się na 0,02 mb, więc usuną i zainstalowałem jeszcze raz... i tak parę razy

Teraz to wygląda trochę inaczej :

Ktoś się z tym spotkał? Co zrobić?

oyns.png

no i w czym masz problem? zawiesza sie wtedy? ja mam zazwyczaj timer na 99:99 i robi sie tak jak powinno

Witam,Od paru dni próbuje zrobić(naprawić) lola, miałem przerwę i gdy wróciłem zostawiłem go żeby się aktualizował ale zatrzywał się na 0,02 mb, więc usuną i zainstalowałem jeszcze raz... i tak parę razyTeraz to wygląda trochę inaczej : Ktoś się z tym spotkał? Co zrobić?Zawiesza Sie i nic a jak klikam repair to wyskakuje bug fixed...

Spróbuj zmienić region, i jak się zaktualizuje to z powrotem na eu west.

Jak wyżej. Z jakichś powodów gdy grywałem na EUW serwer potrafił się wykrzaczać przy patchowaniu, więc trzeba było zmienić region, po rozpoczęciu ściągania *czegoś* włączyć znowu EUW, zrestartować klienta i działało.

Poza tym warto się wstrzymać, w nocy powinien wejść 4.7 - może właściwa aktualizacja ruszy twoją instalację.

Jakimś cudem przypadkowo usunąłem parę plików wymaganych do działania gry, postanowiłem dziś załączyć Smite który też ich potrzebuje i je zainstalował...

Problem z aktualizacją w lolu? Odpalcie Smite :P

Dzięki za odpowiedzi

Więc temat do zamknięcia:)

Witam,

Od paru dni próbuje zrobić(naprawić) lola, miałem przerwę i gdy wróciłem zostawiłem go żeby się aktualizował ale zatrzywał się na 0,02 mb, więc usuną i zainstalowałem jeszcze raz... i tak parę razy

Teraz to wygląda trochę inaczej :

Ktoś się z tym spotkał? Co zrobić?

oyns.png