Pomocy mmorpg z dobrym pvp

Siemanko potrzebuje pomocy w znalezieniu mmorpg.

Wszystkie aktualne mmorpg powinny działać mi na kompie .

Gra ma zawierać między innymi:

-duży otwarty świat

-rozwinięta ekonomia

-fajny crafting

-dobre pvp

-instancje

-rozwinięty system gildi

-gvg

-areny typu 1vs1, 3vs3 itp

-brak p2w

Gry, które przypadły mi do gustu to między innymi: (w nawiasach jest co mi się podobało)

-TERA (fajna grafika, dobre pvp i pve)

-ArcheAge (system walki, świtat, grafika, niestety za dużo p2w)

Gry, które nie przypadły mi do gustu: (w nawiasach jest co mi się nie podobało)

-Wow (chyba przez klimat)

-WildStar

-B&S (po prostu mi się nie spodobała)

-Aion (po prostu mi się nie spodobała)

-Riders of Icarus (jakoś nie podoba mi się tam walka)

-DC Universe Online (Klimat)

-Tibia (kliamt, system walki, grafika)

-ESO (klimat)

-Runes of Magic (po prostu mi się nie spodobała)

-Dragon Nest (klimat, grafika, zmyt zamknięty świat)

.

Może Guild Wars 2? Całkiem duży i otwarty świat. Ekonomia raczej tylko na poziomie rynku in game. Fajny i rozwinięty system craftingu. PvP, WvWvW oraz GvG fajnie wykonane ze sprawiedliwym balansem. Gildie z dosyć fajnym system. P2w raczej nie ale dodatek to trzeba kupić dla lepszej zabawy. Fajne instancje.

Inną opcją jest Black Desert. Duży świat bez instancjonowania. Ekonomia w pięknym wydaniu. PvP ma swoje minusy w balansie, ale ogólnie fajne. Crafting przyjemny. Gildie i gvg sztos. Walki o terytoria. Grafika 12/10 ale ma problem z wydajnością. Brak instancji (zamiast tego world bossy). Trochę p2w (teoretycznie wszystko można kupić za pieniądze on game, ale popyt na przedmioty z is jest tak duzy, że graniczy to z cudem.

Mam nadzieję, że trochę pomogłem.

Poza arenami 3 vs 3 to wszystko masz w "Lineage 2", teraz pytanie czy chcesz grać na jednym z dwóch oficjalnych serwerów czy na priwach. Na najnowszych updatach bardzo duży świat, wojny klanowe, siege (najlepsza część L2). Ogólnie masz teraz 8 podstawowych klas, każda z ras się różni swoją pasywką

Polecam Aion'a masz Open PvP, Areny 1vs1, 3vs3, wszyscy na wszystkich 4 osobowe i 8 osobowe, Runatorium 6vs6. Do tego masz instancje PvPvE SWB 24 osobowa i wiele wiele innych. Turnieje Drabinkowe 32 osobowe, BattleField'y na ponad 300 osób no i oczywiście Siege Frakcja vs Frakcja.

Tylko ze aion zrobil sie p2w. Masz mase udogodnień w item shopie, ktore Cie wywinduja. Masz kase gear gra za Ciebie :/

Poza arenami 3 vs 3 to wszystko masz w "Lineage 2", teraz pytanie czy chcesz grać na jednym z dwóch oficjalnych serwerów czy na priwach. Na najnowszych updatach bardzo duży świat, wojny klanowe, siege (najlepsza część L2). Ogólnie masz teraz 8 podstawowych klas, każda z ras się różni swoją pasywką

L2 dawno jest martwe w Europie. Szkoda czasu.

Siemanko potrzebuje pomocy w znalezieniu mmorpg.

Wszystkie aktualne mmorpg powinny działać mi na kompie .

Gra ma zawierać między innymi:

-duży otwarty świat

-rozwinięta ekonomia

-fajny crafting

-dobre pvp

-instancje

-rozwinięty system gildi

-gvg

-areny typu 1vs1, 3vs3 itp

-brak p2w

Gry, które przypadły mi do gustu to między innymi: (w nawiasach jest co mi się podobało)

-TERA (fajna grafika, dobre pvp i pve)

-ArcheAge (system walki, świtat, grafika, niestety za dużo p2w)

Gry, które nie przypadły mi do gustu: (w nawiasach jest co mi się nie podobało)

-Wow (chyba przez klimat)

-WildStar

-B&S (po prostu mi się nie spodobała)

-Aion (po prostu mi się nie spodobała)

-Riders of Icarus (jakoś nie podoba mi się tam walka)

-DC Universe Online (Klimat)

-Tibia (kliamt, system walki, grafika)

-ESO (klimat)

-Runes of Magic (po prostu mi się nie spodobała)

-Dragon Nest (klimat, grafika, zmyt zamknięty świat)

.