Siemka mam jedno pytanie czy kupic na ps3 codmw3
czy Uncharted 3 Oszustwo Drake'a Lub poczekac na nowego assassyna creed revelations a może kupić Battlefield 3 ?
Siemka mam jedno pytanie czy kupic na ps3 codmw3
czy Uncharted 3 Oszustwo Drake'a Lub poczekac na nowego assassyna creed revelations a może kupić Battlefield 3 ?
Siemka mam jedno pytanie czy kupic na ps3 codmw3 czy Uncharted 3 Oszustwo Drake'a Lub poczekac na nowego assassyna creed revelations a może kupić Battlefield 3 ?
Poczekaj na UFC 3!
Z FPSow najlepszy jest BF3(na multi). Tyle tez ze wyglada słabo i tylko 24 graczy. Jak podobał ci sie MW2 to kup MW3. Jak uważasz ze MW 2 byl mega groteskowy i cie smieszyl za kompletny brak realizmu to unikaj MW3.
Fabularnie Uncharted 3 wymiata. Kolejny raz sie to swietnie poprowadzona fabula z genialnymi dialogami i swietnym żartobliwym klimatem. No i Multi jest niczego sobie.
Jak lubosz grac dluugo na Singlu to Assassin Creed. NIe wiem w to nie gralem. Ale jedni mowia ze to jest to samo co Brotherhood a inni ze najlepsza odslona czesci. Ja akurat jestem nega faknem AC i lykam to wiec zapewne nie dlugo w to zagram. Tylko Skyrima skoncze
Ja na ps'a polecił bym assassina
Konsoli nie mam ,ale gram u znajomych i ostatnio bardzo spodobał mi się nowy Mortal Kombat. Świetna bijatyka.
Mi sie Mortal przejadł. Według mnie sie oplaca Killzone 3.
Dzieki wam za pomoc tera wiem co se kupie . To troche trudny wybór assasin nie bo troche ułatwili rozgrywke , Uncharted 3 to na xboxa se załatwie
Cod spodobał mi sie mw2 mam na dzieje że nie zawiode się na trójce a Battlefield 3 Chyba kupię sobie na pcta więc Kupie COD MW3
+dostane xboxa na gwiazdke.
A ps FreeQ masz spoko awatarek Z alexem Merserem Z gry Prototype.
wejdź na www.sensido4u.pl tam znajdziesz odpowiedź.
to jest najlepszy portal z grami, konsolami itp
pozdro
Ja zastanowiłbym się nad Assasinkiem i BF3, w sumie sam nie wiem co bym wybrał.
wejdź na www.sensido4u.pl tam znajdziesz odpowiedź.to jest najlepszy portal z grami, konsolami itppozdro
Sorki za offtop ale, po co w pięciu tematach napisałeś to samo?
I piszesz w tematach gdzie ostatnie odp są sprzed miesiąca.