Hej potrzebuje pomocy zainstalowałem addon do elder scrools onlnie i kilka rzeczy chciałbym żeby się nie pokazywały.
Pomocy potrzebuje pomocy w elder scrools online
- dolgubons pokazuje ci że masz grę po polsku (polskie, nieoficjalne tłumaczenie?), a jest to addon na angielską wersję gry. Masz podaną komendę by pobrać dany język, ale jeśli korzystasz z nieoficjalnego tłumaczenia to raczej nie zadziała (bo skąd miałoby pobrać patcha? xD). Więc albo pozbądź się tłumaczenia albo addona.
- rare fish tracker możesz włączać i wyłączać z ustawień addonów
- to okienko z szerszym paskiem HP możesz przesunąć w ustawieniach addona albo interfejsu (nie pamiętam już)
- to na środku ekranu nie mam pojęcia co to, ale zapewne znajdziesz to w ustawieniach addonów
- górny prawy róg - możesz powyłączać poszczególne wartości/okienka. Nie chcesz widzieć pingu? Usuń to. Chcesz widzieć kiedy możesz szkolić jeździectwo? Zostaw. Itd. Ustawienia addona.
- Aktywuj system windows… cóż, tutaj pomoże aktywacja systemu windows (wiem, wiem, nabijam się) xD
PS. Ustawienia addonów masz bodajże w zakładce ustawienia, addons. Możesz też całkiem powyłączać addony z głównego menu, zakładka addons.