Pomocy, szukam!

Witajcie, za niedługo będę jechał do babci (nic was to nie obchodzi, wiem wiem.) i wiecie..Wieś, fajne czyste powietrze, krówki, kurczaczki itp itd ale jednak brak internetu.

Polecicie mi jakiegoś świetnego rpg fantasy z dużą ilością zbroi, broni, skilli, klas ?

chodzi mi o fakt że nie lubię gier typu gothic, znaczy grałem w to, dużo, świetna fabuła itp ale jednak wolę coś enchantować, ubrać, pofarmić itp.

dobrze by było gdyby nie dało się gry skończyć - w sensie jak przejdziemy takowego skyrima to jednak dalej grać można.

PROSZĘ NIE WYMIENIAĆ:

Gothic

Wiedźmin (kocham jednak za mało czasu na fabułe)

może jakieś dobre mody do skyrima?

z góry dziękuje.

@EDIT - nie musi być koniecznie rpg, może to być coś a'la gta, saints row, borderlands, fallout.

Mody do skyrim wyrmstooth i falskaar, ja jestem w trakcie tego pierwszego. To są mody dodające wiele contentu.

Jakieś hns np. torchlight 2, farmienie, nieskończoność, a modów ogromna ilość.

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=6829 stara ale sie nie konczy :D

Zacznij sobie grać w Icewind Dale'a albo Baldurs Gate'a i nie będziesz się mógł oderwać. ^^

A jak Ci się nie spodoba (chociaż nie wiem jak te gry mogą się nie spodobać) to może Fable?

Coś z grafiką 3d lub izometryczną bym wolał + nie trawie teamówek gdzie za mną wleką się inne npc :P

Hmm, a moze taki miks rts-rpg pod tytulem Sacrifice? :D Fabula super, nie mozna sie oderwac a nawet potyczki sa epickie - gracze steruja poteznymi czarodziejami sluzacym roznym bostwom od ktorych maja czary, przywolania slugusow oraz budynkow :D. A niektore czary sa przekozackie i smieszne nawet do dzisiaj - np skill zabijajacy jednostke (bodajze przedostatni od jednego z bogow) jest skille... ktory wystrzeliwuje krowe ktora spada na dany cel xD. Albo nudziarz - wielkie ostrze ktore zatacza coraz szersze kregi rozcinajac plansze (ktora spada w otchlan wraz z jednostkami) :D. Ewentualnie przyzwanie wulkanu ktory widac z drugiego konca mapy (tez epicki - niszczy wszystko w miejscu wywolania oraz strzela na duzy dystans kulami ognia :D), czy tam przyzwanie gigantycznych pnaczy (tez widocznych z drugiego konca mapy) ktore chwytaja losowe jednostki i wyrzucaja w powietrze co najczesciej konczy sie smiercia :D. Albo przyzwanie samej smierci ktora robi spustoszenie swoja kosa w szeregach... tak wroga jak i twoich xD. Do tego jesli dodamy ze tutaj dowodzisz sporymi dosc armiami (tylko widok 3-osobowy wiec ciagla akcja), oraz friendly fire - wiekszosc potezniejszych czarow atakuje WSZYSTKO w zasiegu.

Gierka malo wazy bo dosc stara jest, jednak ma na tyle... specyficzna grafike ze mimo wszystko dalej niezle wyglada i wpasowuje sie w klimat :D. Z tym zastrzezeniem ze polecam zagrac najpierw kampanie (chocby tylko z 5 pierwszych misji) by sie przyzwyczaic do wszystkiego tutaj (lacznie z grafika, fajnie wytlumaczone czemu wszystko jest takie... groteskowe? Dziwne?) :D

Jade Empire i seria Mass Effect. Stare rpg ci nie podchodzi widzę, więc neverwinter albo Titan Quest.

Jest jeszcze taki o smokach, ale zapotniałem nazwy Dragon coś tam. Nie nie chodzi o Dragon Age

Dragon ejdże

Witajcie, za niedługo będę jechał do babci (nic was to nie obchodzi, wiem wiem.) i wiecie..Wieś, fajne czyste powietrze, krówki, kurczaczki itp itd ale jednak brak internetu.

Polecicie mi jakiegoś świetnego rpg fantasy z dużą ilością zbroi, broni, skilli, klas ?

chodzi mi o fakt że nie lubię gier typu gothic, znaczy grałem w to, dużo, świetna fabuła itp ale jednak wolę coś enchantować, ubrać, pofarmić itp.

dobrze by było gdyby nie dało się gry skończyć - w sensie jak przejdziemy takowego skyrima to jednak dalej grać można.

PROSZĘ NIE WYMIENIAĆ:

Gothic

Wiedźmin (kocham jednak za mało czasu na fabułe)

może jakieś dobre mody do skyrima?

z góry dziękuje.

@EDIT - nie musi być koniecznie rpg, może to być coś a'la gta, saints row, borderlands, fallout.