Pomocy w instalacji

SiemkA mam problem z instalacja...Sciągnełam dragonica i nie wiem co dalej...Klikam na ten plik co na pulpicie mam i pojawia sie okno z 3 plikami...Klikam na 1 plik i cos tam pisza ze musi wyodrebnic mi jakies pliki i mam do wyboru; wyodrebnij, otworz, anuluj...Jak klikam wyodrebnij to nic nie robi a jak otworz to tez nic..Jak chce wylaczyc to komp mi sie zamula na 5 minut..

HELP PLSSSS.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:o:huh::mellow:<_<:blink::angry::unsure:

ja mam 1 rade..... aby zagrac gre musialem pobrac 3 razy bo 1 i 2 instalka nie chciały działać..... ale z tego linku pobiera dobra

http://www.gameborder.com/game/Dragonica/ - klient g potato

SiemkA mam problem z instalacja...Sciągnełam dragonica i nie wiem co dalej...Klikam na ten plik co na pulpicie mam i pojawia sie okno z 3 plikami...Klikam na 1 plik i cos tam pisza ze musi wyodrebnic mi jakies pliki i mam do wyboru; wyodrebnij, otworz, anuluj...Jak klikam wyodrebnij to nic nie robi a jak otworz to tez nic..Jak chce wylaczyc to komp mi sie zamula na 5 minut..HELP PLSSSS.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daj nam screena ze wszystkimi plikami jakie pobrałeś i podaj ich rozmiar. Może obejdzie się bez ponownego pobierania.

Wyłącz wszystkie antywiry, mój Avast nie chce mi nawet dać wejść do gry, chyba coś miesza z Guardem, no i sys mi się wiesza, może masz to samo z instalką.

Ps. Wyłączam(Avasta) i gram :)

SiemkA mam problem z instalacja...Sciągnełam dragonica i nie wiem co dalej...Klikam na ten plik co na pulpicie mam i pojawia sie okno z 3 plikami...Klikam na 1 plik i cos tam pisza ze musi wyodrebnic mi jakies pliki i mam do wyboru; wyodrebnij, otworz, anuluj...Jak klikam wyodrebnij to nic nie robi a jak otworz to tez nic..Jak chce wylaczyc to komp mi sie zamula na 5 minut..

HELP PLSSSS.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:o:huh::mellow:<_<:blink::angry::unsure: