Witam chciałbym się doradzić kogo bardziej polecacie . PYtanie kieruje przeważnie do tych ktorzy graja czesto dana postacia . Wiem ze to porownywanie jak kota i wieloryba, ale potrzebuje jednego z tych champow na 1440 elo, lecz nie moge sie zdecydowac . Jezeli masz głupio komentowac nie pisz nic .
Pomocy Wukong czy Orianna
Zrobiłeś niechcący podwójny temat. Uprasza się o usunięcie go
Na ogarnięta(podkreślam ogarnięta, a łatwa to ta postać nie jest) Oriane nie ma mocnych, duży DMG, tarcza którą nie raz ratuje nie tylko siebie, ale i resztę teamu no i ten Ultimate. Wukonga dawno nie widziałem, ale pograłem nim trochę i jest całkiem spoko tyle, że jeżeli nie podłapie kilku killi(czy killów, nie ma pojęcia jak to odmienić) na początku to w mid/late game nic poza CC na Ulcie nie wnosi w team fightcie. Poza tym, Wukongiem się raczej na midzie nie gra, tak samo jak Ori na topie. Wszystko zależy na jakiej pozycji grasz i czujesz się lepiej.
Wukong jak lubisz offtanków, grę na solotopie lub w jungli to bardzo dobry pick
Zalety:
-dobry system ucieczki z w
-mass podrzucenie z ulta
-niezły dmg
Minusy:
- jak grasz na topie potrzebne ci kilka killi
Orianna jak lubisz postacie wymagające trafiania ze skili i przewidywania ruchów przeciwnika
Zalety
-dobry dmg z skilli i jak potrzeba autoattacku
-tarcza
-buff do movement speed'u
-przyciągnięcie i spowolnienie z ulta
Minusy
- trza ogarnąć trafianie ze skilli.
Wielkie dzieki wybralem orianne . Prosze o zamkniecie tematu .
Witam chciałbym się doradzić kogo bardziej polecacie . PYtanie kieruje przeważnie do tych ktorzy graja czesto dana postacia . Wiem ze to porownywanie jak kota i wieloryba, ale potrzebuje jednego z tych champow na 1440 elo, lecz nie moge sie zdecydowac . Jezeli masz głupio komentowac nie pisz nic .