Mam identyczna sytuacje. Moze robia cos na serwerze i dlatego tak sie dzieje.
Jest to spowodowane tym, że ekipa Brick Force ręcznie aktywuje konta do gry. Musisz cierpliwie czekać na swoją kolej i na magicznego 3 e-maila.
Mam identyczna sytuacje. Moze robia cos na serwerze i dlatego tak sie dzieje.
Jest to spowodowane tym, że ekipa Brick Force ręcznie aktywuje konta do gry. Musisz cierpliwie czekać na swoją kolej i na magicznego 3 e-maila.
To co wszystkim pewnie. Poczekać musisz aż ci zatwierdzą konto, żebyś mógł wejść do bety. Nie wiem czy dzisiaj czy nie lepiej jutro ;p
Co do gry, to 1 osoba z wysokim pingiem może zniszczyć całą zabawę. Wysokie pingi skutecznie zlagowują grę tak, że nie da się grać.
Ja już dostałem 3 emaila ale i tak nadal nie mogę wejść do gry.
Czy wy czytacie co jest napisane w temacie nim zaczniecie postować?
Wyraźnie napisałem :
http://www.brick-force.com/en/news/important-closed-beta-login-information-4
Tu macie wszystko wyjaśnione :
1. Rejestrujesz się i wpisujesz swój beta key
2. Czekasz na potwierdzenie e-maila i klikasz w nim w link aktywacyjny
3. Dostajesz e-mail ze stronami z których możesz pobrać grę
4. Czekasz na dostanie e-maila potwierdzającego aktywację twojego klucza!!!
Jak wyskakuje wam że konto nie istnieje po zalogowaniu się to oznacza że wszystko jest w porządku tylko nie zdążyli aktywować jeszcze konta!
Ja mój kod wprowadziłem dziś rano i teraz lekko po 21 mi go aktywowali.
Warto wspomnieć także że lepiej co jakiś czas samemu sprawdzić czy konto jest już aktywne czy nie bo np. mi e-maila nie raczyli przysłać.
Wystarczy czekać.
Miałem tak samo i zamiast id wpisałem e-mail.
Jak można zdobyć Beta Key? Podajcie jakieś sposoby jak możecie. ;D
Jak można zdobyć Beta Key? Podajcie jakieś sposoby jak możecie. ;D
Wysłać mi ładną prośbę na pw... Bo widzę że jesteś tu nowy to nie wiem czy jeszcze tu zawitasz
@do usunięcia - nie tu zamieściłem post.
Siemka. Gdy próbuje się zalogować pisze mi nieznane konto i nie wiem dlaczego wszytko potwierdziłem beta key wpisałem i nieznane konto jeśli ktoś wie jak to naprawić proszę o szybką odpowiedź.