Siemka. Gdy próbuje się zalogować pisze mi nieznane konto i nie wiem dlaczego wszytko potwierdziłem beta key wpisałem i nieznane konto jeśli ktoś wie jak to naprawić proszę o szybką odpowiedź.
Pomocy z Brick Force!
Mam tak samo :/ robia cos napewno wiec nie ma co sie martwic
"Nieznane konto" spowodowane jest tym, że powoli wpuszczają wszystkich z aktywowanymi kontami już na stronie na serwery. Nie martw się, twoje konto jest aktywne i już nawet powinieneś chyba móc się zalogować do gry. A jak nie, to do wieczora dasz radę na pewno. Ja miałem taki problem wczoraj koło 1 w nocy jeszcze, a teraz już mogę swobodnie wejść. ^^
teraz jeszcze dalej pisze nieznane no cóż poczekam.
Mówię, wydaje mi się, że do wieczora powinieneś zostać wpuszczony. Może panowie odpowiedzialni za BF aktywują konta indywidualnie, po kolei, to wtedy niestety musisz się uzbroić w cierpliwość, bo kluczy do CBT rozdali z tego co widziałem dużo.
W polu Id/email logujcie sie e-mailem. też to miałem i po ID nie idzie... a po mailu weszło dziś już grałem
Siema właśnie pobrałem i już dłuższy czas jest "Checkin client version" cały czas tak mam ;o HELP
#2up
Próbowałem pare godzin temu (nim napisałeś). Nie działa. Po prostu musiało Cię wpuścić bo 'swoje' już odczekałeś.
#up
Obecnie chyba pracują nad czymś bo i ja mam ten sam problem mimo że wcześniej było w porządku.
Cierpliwości, wystarczy poczekać.
Cierpliwości, wystarczy poczekać.
Taa, chyba masz racje, teraz mi weszło, lecz oczywiście "konto nieznane" .....
Taa, chyba masz racje, teraz mi weszło, lecz oczywiście "konto nieznane" .....
U mnie też nadal to samo.. Coraz mniej te firmy umieją.
Coby nie zakładać nowego tematu, działa Wam strona Brick Force? Nie mogę coś na nią wejść, a muszę konto założyć i podać klucz, zmienili może adres?
Coby nie zakładać nowego tematu, działa Wam strona Brick Force? Nie mogę coś na nią wejść, a muszę konto założyć i podać klucz, zmienili może adres?
http://www.brick-force.com/en - Jak najbardziej działa
--------
http://www.brick-force.com/en/news/important-closed-beta-login-information-4
No i tak jak wspominałem wcześniej, musimy czekać na aktywacje konta. Osoby które wpisały wczoraj klucz mogą grać spokojnie a cała reszta ma czekać na e-mail z informacją o AKTYWOWANIU KODU. Nie mylić z aktywacją konta którą dostaje się od razu po rejestracji. Podejrzewam że przyjdzie nam czekać do jutra.
Wy przynajmniej maile z linkami od nich dostaliście ja zarejestrowałem 2 konta i żadnej wiadomości o starcie CBT i linku do klienta nie dostałem
@UP
Ja te konta zarejestrowałem jakiś tydzień temu.
Że tak się zapytam w tym temacie. Skąd to ściągnąć? Na stronie głównej nie ma żadnego download. Albo ja ślepy jestem.
Dostaniesz maila z linkiem do ściągnięcia ja już dostałem ale musiałem przed chwilą założyć nowe konto jak się pośpieszysz to może zdobędziesz jeszcze kluczyk ze strony głównej.
No właśnie mam klucz z tego nowego newsa. I już meila mi wysłali ale tam nie ma dowloadu, przejże jeszcze raz skrzynkę. To weź podaj linka.
Już nic nie trzeba. Jak zaplikujesz meila to 2 idzie.
Ja własnie też mam taki problem,ze czekam już jakiś czas i mi pisze "Checking client vesion" i nic nie idzie...
Mam identyczna sytuacje. Moze robia cos na serwerze i dlatego tak sie dzieje.
Dobra,udało się dojść do menu logowania,ale teraz następny problem,gdy już wpisuje id i passy to pisze,ze nie ma takiego konta -.-
Dobra,udało się dojść do menu logowania,ale teraz następny problem,gdy już wpisuje id i passy to pisze,ze nie ma takiego konta -.-
Powiedz nam dokładnie co Ci wyskakuje.