Mam problem bo jak sciągam Rohana to to sie ściąga ale jak już instaluje to wystakuje brak odpowiedzi próbowałem odnowa ściągnąć i to samo.Pomocy!!!!
Pomocy znów :(
A skąd pobierałeś? Z jakiej strony?
najpierw z file fronta potem z internode chyba
Ściągaj przez program jakiś... Możliwe, że na krótki czas zrywa Ci połączenie i już w instalce brakuje tych kilku kb.
dobra spróbuję tak jak mówisz.
[ Dodano: 2008-11-25, 20:16 ]
A przez jaki najlepiej program ściągać bo ja mam bitcomet a przez to to to może bardzo długo się ściągać.
dobra spróbuję tak jak mówisz. [ Dodano: 2008-11-25, 20:16 ]A przez jaki najlepiej program ściągać bo ja mam bitcomet a przez to to to może bardzo długo się ściągać.
FlashGet albo Orbit
dobra spróbuję tak jak mówisz. [ Dodano: 2008-11-25, 20:16 ]A przez jaki najlepiej program ściągać bo ja mam bitcomet a przez to to to może bardzo długo się ściągać.
Ja tam ściągam bez pomocy programów trzecich . Ot po prostu bezpośrednio z danej strony przez menadżera plików Firefoxa (nie wiem czy to się dokładnie tak nazywa) i wtedy działa dużo dużo szybciej. I najlepiej ściągać z miejsc podanych na stronie głównej gry.
W twoim wypadku może się to sprawdzać, ale niektórym zrywa czasem połączenie ( np. mi ) i instalkę można już do kosza wywalić. A ponowne ściąganie nawet 1gb+ naprawdę zniechęca ;d
tez tak mialem ale nie z rohanem poprostu poczekalem z 2,3 min i instalowalo
Mam problem bo jak sciągam Rohana to to sie ściąga ale jak już instaluje to wystakuje brak odpowiedzi próbowałem odnowa ściągnąć i to samo.Pomocy!!!!