Pomocy

Witam mam kanał youtube gdzie recenzuje gry MMO (kiedyś [tzn. tydzień temu xD] recenzowałem normalne single, ale jednak bardziej się opłaca MMO). Nawet nieźle mi idzie (według mnie oczywiście xD) bo na dwa tygodnie kanału mam 750+ wyświetleń kanału i 400 (jak dzisiaj patrzyłem to było równo ^^) obejrzeń filmów, dla niektórych jest to bardzo mało ale jako, że mojego kanału nikt nie zna to jest to dla mnie dobry wynik :D. Tutaj zaczyna się moje pytanie, chodzi o to, ze potrzebuje wiedzieć co np. wy byscie chcieli obejrzeć więc może podrzucicie jakieś propozycje :D.

PS. jeśli ktoś chciałby zobaczyć mój kanał to proszę napisać w tym temacie i go umieszczę.

No to pokaż ten kanał...

No tak... Podaj ten kanał! :)

Jakby co moje mikro trochę deformuje mój głos i pewnie będziecie narzekać ale od razu przepraszam gdyż jednak w robieniu filmików nie jestem hmm...doswiadczony więc za wszystkie błędy przepraszam (i jeszcze jedno obejrzeć warto tylko zakładke "Gramy po raz pierwszy" reszty nie warto) a oto link http://www.youtube.com/user/LighttStar

jesli zagrasz w amnezje + komenty twoje daje ci suba pasuje?:>

xD niestety muszę odmówić gdyż aktualnie robie same gry MMO, podaj jakieś i już zabieram się do roboty :D (mówcie co was się nie podoba [no chyba, że wszystko się wam podoba xD] żebym w moich kolejnych filmikach mógł to poprawić :D)

Witam ponownie i chyba mam pomysł co by jako następne zrobić podam kilka opcji a wy wybierzecie co następne zrobić i przy okazji na następną żebym wiedział co robić no dobre moje propozycje:

-Ether Saga

-Maple Story

-LaTale

-Battle of Immortals

-Martial Empires

No to wybierzcie co według was najlepiej jako następne zrobić :D

edit. Przepraszam, że napisałem jeden pod drugim ale nie zauważyłem.

Witam mam kanał youtube gdzie recenzuje gry MMO (kiedyś [tzn. tydzień temu xD] recenzowałem normalne single, ale jednak bardziej się opłaca MMO). Nawet nieźle mi idzie (według mnie oczywiście xD) bo na dwa tygodnie kanału mam 750+ wyświetleń kanału i 400 (jak dzisiaj patrzyłem to było równo ^^) obejrzeń filmów, dla niektórych jest to bardzo mało ale jako, że mojego kanału nikt nie zna to jest to dla mnie dobry wynik :D. Tutaj zaczyna się moje pytanie, chodzi o to, ze potrzebuje wiedzieć co np. wy byscie chcieli obejrzeć więc może podrzucicie jakieś propozycje :D.

PS. jeśli ktoś chciałby zobaczyć mój kanał to proszę napisać w tym temacie i go umieszczę.