Pomocy!

Witam~!

Mam kłopot, gdyż mój brat nałogowo gra w Counter- Strike!

Gada do siebie, wiem bo go nagrałem zostawiłem kamerę która go nagrywała!

To jest chore! Parę dni temu zaczął prosić rodziców o kasę na serwery na jakieś klasy premium!

Pomóżcie mi bo chcę czasem wyciągnąć gdzieś na miasto! On nawet się nie chce ruszyć!

Pomocy!

Druga sprawa, otóż nie mogę przestać przeglądać demotywatorów i komixxów!

Pomocy!

Temat jest na serio? Nie wiem jak to traktowac, dzis juz zatracilem poczucie ukrytych zartow, a to wszystko przez temat o duchach.

Jesli jest na serio to:

1. Wola brata. Jego zycie, jego decyzje.

2. Jesli nie mozesz przestac, to jestes taki sam jak twoj brat, ktory nie moze przestac grac w CS. Jesli to dostatecznie nie obrzydzilo ci samego siebie, aby zaprzestac ogladania tego syfu, to nie pomoge.

Jesli temat to zart, to szybko sie przyznaj, to wtedy tylko go zamkne, bo jesli wyjdzie na to, ze to zarty, to wtedy dostaniesz bana za zasmiecanie.

:blink: :blink:

Proszę poczytaj sobie. klik

Forum jest to ostatnie miejsce gdzie bym pisał o takich sprawach. Rodziców w domu nie macie? Pogadaj z nimi. Jak się chłopak nie może oderwać to może być uzależniony i trzeba go leczyć.

Temat nie na żarty!

Demotywatory i Komixxy mi się obrzydły już, ale i tak na nie wchodzę nie wiem dlaczego ;(

Jakiś odruch. Przez pewien czas nie oglądałem demotów, ale znowu zacząłem :(

Jak mi pomożecie to będę wam wdzięczny ^^

Nie wiedziałem, że mocne uzależnienie musi być leczone :o

Odinstaluj mu CS'a, a jak ma Steama to postaraj się o bana dla niego, a co do ciebie to zablokuj se strony i po problemie, po dniach o nich zapomnisz.

Odinstaluj mu CS'a, a jak ma Steama to postaraj się o bana dla niego, a co do ciebie to zablokuj se strony i po problemie, po dniach o nich zapomnisz.

Trochę drastyczny sposób. :P

Jego życie - jego sprawy. Póki nie uświadomi sobie samemu, co robi - nic nie zdziałasz. A powyższe rozwiązania nic nie dadzą.

Nie chce cie martwić ale niektórzy są tak od gier uzależnieni że jak by dostali BANA to by się zabili gdzieś o tym czytałem <_<

Ciekawe, pamiętam jak kiedyś spotkały się dwa rywalizujące ze sobą klany z Gry LIneage 2. Po małej kłótni jeden z graczy zabił drugiego bo obraził ich klan. Co ciekawe wszystko działo się w rosji. To jest uzależnienie, zabij za obrazę klanu.

Oh my Gosh!?!?! Uzależniłem się od mmorpg.org.pl! To nie są żarty? Czy ktoś mi pomoże?:(

Zabierz mu kabel od moniotora : )) .

1.Do psychiatry ;p

Ludzie to maja problemy, generalnie zabranie kabla nie jest dobrym pomyslem, przeciez on tez chce korzystac z tego kompa, ale z drugiej strony jezeli wezmiesz kabel to on nie bedzie grac w cs-a a ty nie bedziesz wchodzic na demoty :D

Ales ty durny 0 logiczego myslenie przeciez zabierajac kabel to on go bd mial a nie jego brat.... Jak bd chial wlaczyc sobie demoty , podlacza kabel i jedzie .

1. Ile on ma lat? W koncu sie mu to znudzi bodajze.

Jeśli to bardzo mocne uzależnienie, to nie. Mam znajomego, który gra w l2 od jakichś 4 lat. Potrafi całe 2 tygodnie grać i nie wychodzić z domu.

No shit?KOZKAK?!xD

Oczywiście taki żart ale gdy słysze o L2 to widze jedno, Kozak'a

Jeśli to bardzo mocne uzależnienie, to nie. Mam znajomego, który gra w l2 od jakichś 4 lat. Potrafi całe 2 tygodnie grać i nie wychodzić z domu.

A ile ma lat? na jakieś studia czy do szkoły nie chodzi xD?

On ma 9 lat i narazie trochę się poprawiło :)

Z czymś takim to do lekarza...