Pomocy

Mam problem z rohanem poniewaz jak chce uruchomic gre to mi scina cały system

Moj system to WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 bit SP 1

(wszystko działa a to nie ) Dlaczego?

Oficjalne fora gier to prawdziwa skarbnica wiedzy. Znajdziesz tam wszystko od poradników po rozwiązywanie problemów. Poczytaj, napewno się czegoś dowiesz.

Pozdrawiam.

fenix422 twój problem jest mi osobiście znany. Również posiadam Vistę tylko inną wersję i za każdym razem gdy próbowałem uruchomić Rohan'a ścinał mi się cały system i jedynym rozwiązaniem było zrestartowanie komputera. Przeszukałem wiele for polskich jak i zagranicznych jednak nie udało mi się uruchomić Rohan'a. Podam Ci kilka wskazówek które chociaż mi nie pomogły tobie mogą. Podobny problem miałem również z Lineage II jednak jakimś cudem go rozwiązałem no ale przejdźmy do tematu.

1. Upewnij się ze uruchomiłeś plik exe jako administrator. By to zrobić wciśnij prawy przycisk myszki na pliku .exe, gdy rozwinie Ci się lista wybierz właściwości po czym przejdź do zakładki kompatybilność. Opcje którą powinieneś zaznaczyć znajdziesz na samym dole.

2. Powtórz krok 1 tylko tym razem z plikiem exe odpowiedzialnym za gameguard'a

3. upewnij się ze oba te pliki są dodane do listy plików zaufanych w twoim firewall'u

4. Uruchom grę i poczekaj przynajmniej godzinę, próbując uruchomić L2 zrozumiałem ze blokada systemu jest spowodowana aktualizacja gameguard'a wiec cierpliwość możne rozwiązać twoje problemy.

Jeśli jednak gra nadal się nie uruchomi to niestety nie znam innych rozwiązań, ogólnie w wymaganiach sprzętowych jedynym wymienionym systemem operacyjnym jest XP wiec może porostu będziemy musieli troszkę poczekać do czasu aż dostosują klienta.

Mam problem z rohanem poniewaz jak chce uruchomic gre to mi scina cały system

Moj system to WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 bit SP 1

(wszystko działa a to nie ) Dlaczego?