Pomocy

Chce grać

Saboteur

Ale jest tak że już wziołem wszystko co jest.

Tego hunt coś tam i po kolei te 3 sztylety ale na klawiszu N dalej nigdzie nie ma tego saboteura jak nim grać pomocy

@up Jak otworzysz okno pokazujące soule,czyli drzewka to kliknij lewym myszy na ikonkę znajdującą się po środku,która symbolizuje drzewko danej klasy i wtedy pojawi się opcja zamiany tego drzewka na inne.Wybierz saboteur wtedy,tylko to można zrobić z drzewkiem w które nie rozdałeś punktów.Po prostu możesz sobie ustawić dowolne trzy drzewka w danej klasie.

jezu dzięki a dasz jakiś dobry poradnik na sabotuer,assasin,nightstalker w jednym po widzialem na youtube

aa i kto może strzelac z strzelby

@up Tu masz linka do poradnika.Kolega Dyzajash rozpisał optymalne buildy na pve i pvp dla każdej klasy.Przydatne,sprawdzone.Przydatne buildy do PVE i PVP - Rift - Forum dyskusyjne o grach MMO

a kto strzela z strzleby ??

@up Ty,no nie wiem he,he.Chyba każdy rouge może strzelać tak jak z łuku.Ja gram magiem to nie wnikałem he,he.

a polecicie jakie poloncznie z SaBotuor albo jakos tak

"poloncznie" bym takiego nie polecał ;) istnieje parę dobry build zrobionych przez graczy,wystarczy użyć wyszukiwarki google

Ej czemu w magach nie mam herbingera albo takie cos ?

@up Jak grasz od wczoraj jako typowy gracz f2p to chyba masz blokadę na to.Znaczy niektóre soule są zablokowane,trzeba mieć dodatek Storm Legion.

a kim mam grac chce aby mial duzy dmg ale i nie dedal szybko

NightDragon ogarnij sobie program Raptr i zgarnij klucza. W jeden dzien nabijesz te 15h

up co ty domnie mowisz i o czym noobie ???? jakie 15h ???idz idioto

He,he,he.."Słabo myślę więc jestem" uparcie troluje :D.To gagatek,nie masz w co grać"Nie myślę więc mnie nie ma"?

@NightDragon Zależy czy chodzi ci o postać dobrą w pvp czy pve.Podałem ci linka gdzie masz skuteczne buildy.Poczytaj i rozkmiń.Poza tym w Rifcie możesz dokupić kolejne role,za in game kasę.Możesz mieć spec dobry na mobki,a na drugim role postać do pvp.

ee jak zresetowac soul bo wybralem i mam 7 lv a chce zmienic jak mam to zrobic ????

W mieście gdzieś będziesz miał trenera od swojej klasy. Zagadaj do niego :)

Teraz już można wszystko w miejscu zrobić, wciskasz klawisz "P" i samym dole masz zakładkę w której znajdują się skille przyzywania Bankiera, Bankiera Gildi, Trenera Magów/Warriorów itp + bonusowe buffy w postaci 40% do expa, favor, prestiżu itp. na 2h (skille co zwiększają % expa i inne są skillami DAILY).

Ale nie wiem czy nie jest to powiązane z Loyalty, ale raczej nie.

^ to są profity dla kont Patronackich (czyli kazdego konta z Raptora przez 30 dni od aktywowania)

Sądząc po wypowiedziach z wątku, NightDagon gra na F2P czyli nie ma do tego dostepu

@up Nom fakt też dostałem jakiś dziwny skil na przywołanie veteran czy patron vendora.Przywołuje dziada żeby kupić jakieś dziwne itemy,nie wnikałem dokładnie co on tam oferuje :P.

Gimba... Chyba nie zrozumieliście

MysleWiecJestem ...

Tak więc radze wam spędzić wakacje na nauce Polskiego...