POMOCy!:)

Szukam jakiejś gierki MMORPG. Wcześniej grałem w Metin2 i mi sie bardzo podobało ale znudziło mi się ponieważ ogranicza się do ciągłego nabijania expa a misji jest mało.

Dajcie jakieś rady jaką gre wybrać (tylko żeby była strona polska o tej grze tak jak w metinie )

www.bloodwars.pl

Interesująca gra w przeglądarce www w całości po polsku.

hmm tibia jest polska strone www.tibia.pl lub tibia.org.pl lub bardzo dobra polska strona lovetibia.xlx.pl

Ale mi chodzi o gry nie w przeglądarce www tylko takie jak np. metin2 że ściągam i gram :mrgreen:

no to tibia podałem dżentelmeńskie polskie strony ale oficjalna to dżentelmeńska tibia.com

co wy mu polecacie:p

zagraj Sobie w ArchLord'a

TUTAJ Masz napisane co to archlord..

Jeżeli Zainteresuje cię Gra poszperaj na www.ArchLord.com.pl

Pozdrawiam!

Ja tak serio to dla jaj tą tibie podaje ;p choć nie jest zła ale polecam tak naprawdę od serca dungeon runners

A ja polecam od serca Tibię. I bez żadnych żartów, tylko naprawdę. Bo jeśli nudzi Cię nabijanie doświadczenia to w Tibii możesz przeżyć niesamowite przygody i nikt nie zaprzeczy, że tak nie jest. Jednym warunkiem jest to, że musisz mieć trochę wyobraźni bo grafika Tibii wiele osób odtrąca (a mi się podoba, trochę większa rozdzielczość i byłoby naprawdę ekstra :)) no i nie może Ci przeszkadzać to, że twórcy tak bardzo się haszą na pieniądze (tylko z tego powodu nie gram).

Masz Hania całkowitą rację,ale tak patrząc na działanie cipsoftu i na ankiety zapowiadają się zmiany........w ostanim feedback formie można wyraźić swoją opijnie o tibii i c*pach i tam jest opcja że uważasz że zależy im tylko na kasie a w tibii na darmowym koncie sie nie da grać bo za wolno exp idzie tu dokładniejsze info na ten temat http://www.mmorpg.org.pl/forum/topics49/ch...-vt729.htm#3993

niedługo się kończy , jeszcze ostatnio dodał kilka pięter w mount sternum ten obok thais z cycami.

Napisałbym coś ale już nie pamiętam moich haseł :( Ale jeśli nadejdą zmiany to na pewno będę musiał znowu spróbować ;)

mnie ta gra nie przypadla do gustu, ale spróbuj Perfect World. tam exp zdobywasz w wiekszosci dzieki kłestom ;)

w Archlordzie tez jest sporo questow ale mimo wszystko opiera sie na grindize ;)

Ja odradzam dżentelmenowi który napisał temat Perfecta ponieważ mimo iż robisz te kuesty(specjalnie tak napisałem ;p) to exp idzie wolno i nudno

Ciągle wszyscy "szukają mmorpg". Ciągle. Już nawet przestałem liczyć takie tematy. Wpadłem na taki mały nieśmiały pomysł, może by zrobić jeden podklejony temat w którym każdy mógłby sobie napisać taką prośbę, i uchronić forum przed zalewem tematów w stylu: "szókam mmorpg pomocy!!!!!!!!11"(ten ort i jedynki to specjalnie).

Ale żeby nie było że offtop robię, to może pograj sobie w jakiegoś... MUDa. Albo innego typu internetową tekstówkę. Tekstówki mają to do siebie, że wszystko opiera się na questach. No chyba że trafisz na jakąś specjalnie wybitną... A jeśli nie masz wyobraźni lub wolisz gry 3d, to nic Ci chyba nie mogę polecić, bo jeszcze niedoświadczony jestem i w mało gier grałem.

Chyba wybiorę Archlord :mrgreen:

dzienki za propozycje

Mam prośbę do tych co grają w Archlord: jakim gościem sie najlepiej gra i takie podstawowe porady do tej gry :lol:

Moje gg: 8845027

[ Dodano: 2008-03-26, 15:50 ]

:cry: chyba nie zagram w Archlorda dopiero teraz popatrzyłem na wymagania :cry: nie macie czego z mniejszymi wymaganiami (mi na grafice bardzo nie zależy)

Lineage 2 bez dwóch słów I nic więcej :!:

A ja polecam od serca Tibię. I bez żadnych żartów, tylko naprawdę. Bo jeśli nudzi Cię nabijanie doświadczenia to w Tibii możesz przeżyć niesamowite przygody i nikt nie zaprzeczy, że tak nie jest. Jednym warunkiem jest to, że musisz mieć trochę wyobraźni bo grafika Tibii wiele osób odtrąca (a mi się podoba, trochę większa rozdzielczość i byłoby naprawdę ekstra ) no i nie może Ci przeszkadzać to, że twórcy tak bardzo się haszą na pieniądze (tylko z tego powodu nie gram).

A ja czytalem ze za rok czy pod koniec roku ma wyjsc tibia w 3d niby ma byc HITEM :D

A czlowiekowi ktory zalozyl ten topic polece z czystym suminiem Cabala Online gdzie Questow jest od Groooomaaaa. Powiem ze RF Online tez jest bardzo ciekawa pozycja ma sporo questow i ciekawe rozwiazanie nie typowe dla MMO. No a z gier co juz zajmuja troche przestrzeni na dysku polece jeszcze Lineage2 i WoWa ale tylko na priv.

Niby czemu WoWa na priv? Bo level'e szybciej lecą, bo od razu masz super zbroje? :P

Niby czemu WoWa na priv? Bo level'e szybciej lecą, bo od razu masz super zbroje?

Bo nie trzeba placic 70zł czy tam wiecej za abonament ktory jest wymagany na globalach? lol Znaczy jak chcesz mozesz placic ja osobiscie wole skrecic blanta za ta kase :D

Płaci się 50 zł.

Wow masz 70 lvl! - Ile go robiłeś? 2 godziny?

lineage 2