Pomocy!

Zastanawiam się jaką grę mogę nagrać jako serie na moim kanale. Jeśli macie jakieś propozycje to piszcie tu ;)

Tylko te gry które rzadko spotykacie na youtube a nie Minecraft, cs go, metin itd ;)

link do kanału: https://www.youtube.com/channel/UCmZjGlwKc-_U19xf_M0HWYw

Graj w to co potrafisz, lubisz. Zainteresujesz widzów znajomością sekretów, ciekawostek, czy innych podobnych rzeczy.

Baldur's Gate albo Arcanum.

Baldur's Gate albo Arcanum.

Słyszałem coś o tej grze ale nie grałem ;) Okej spróbuję ogarnąć i nagram Baldur Gate ale o Arcanum nie słyszałem nic

może jakieś retro ?

Nieważne jaka grę wybierzesz, musisz mieć to coś co przyciągnie widzów poza kumplami z gimnazjum...

Nieważne jaka grę wybierzesz, musisz mieć to coś co przyciągnie widzów poza kumplami z gimnazjum...

Wiem ale mam jeden dylemat... czy robić dużo cięć i tylko w śmiesznych momentach puszczać film czy nagrać normalny cały bez żadnych cięć no chyba że jest jakaś sytuacja :P

może jakieś retro ?

Myślisz? Mój komputer nie jest zbyt dobry do tych gier z 2015 nawet z 2010 ledwo ciągnie dlatego coś z tych starych staram się nagrywać a tak btw. to retro gierki są spoko ;) zobaczę jeszcze

Podaj parametry pc, nagrywałeś już cokolwiek?? Nie masz żadnego pomysłu na kanał a chcesz go prowadzić heh to nie przejdzie...

Podaj parametry pc, nagrywałeś już cokolwiek?? Nie masz żadnego pomysłu na kanał a chcesz go prowadzić heh to nie przejdzie...

Sprawdzałem fpsy w grach przy nagrywaniu i nawet się nie cięły gothic 3 przejdzie na 40 fpsach w nagrywaniu jak na razie to planuje serie Baldur's gate 2

a o moich parametrach kompa to raczej byś się załamał

Czym nagrywasz?? Full HD filmik??

Czym nagrywasz?? Full HD filmik??

nagrywam programem Action! i tak full hd ;) przynajmniej staram się jak nie w 1080p to 720p minimalnie

Zakładasz kanał dla "zabawy"??

Zakładasz kanał dla "zabawy"??

Jak bym zakładał kanał dla zabawy to bym się w to aż tak nie angażował ...

Odpuść sobie szkoda twojego czasu tym bardziej ze nie masz żadnego oryginalnego pomysłu na tematykę kanału.

Odpuść sobie szkoda twojego czasu tym bardziej ze nie masz żadnego oryginalnego pomysłu na tematykę kanału.

Mój kolega jakimś sposobem założył kanał gamingowy i w ciągu 3 miesięcy zebrał 700 subskrybcji i ja też mu dawałem 1 tydzień bo on robił takie filmiki że się oglądać nie dało ... ja nie wiem jak on to zrobił

Podaj linka.

https://www.youtube.com/channel/UC9lS5wV7MyU0VRHd0FdCa5Q

No i co z tego że ma tyle subów jak nawet połowa tych osób nie odwiedza jego kanału?? Ważniejsza od subskrypcji jest liczba wyświetleń jeśli się nie mylę...

Terraria, dark soulsy, jakieś indie, baldursy jeśli kierujesz do małej grupy widzów, gra jest dobra, ale oglądanie jej nudzi.