Pomocy!

Cześć mam na imię Dawid mam 16 lat oraz zacząłem karierę na Youtubie jakieś 4 lata temu, wszystkie kanały to nie wypał i teraz przyszedł ten dzień w którym ostatni raz próbuję coś zrobić i potrzebuję pomocy jakiegoś większego Youtubera (500 do 1k sub) W tych czasach na youtubie ciężko jest się wybić więc było by spoko. Poszukuje jakiegoś kolegi do nagrywania Minecrafta ( tak tak minecraft) wszyscy tak go hejcą bo chyba brak im kreatywności... (bez obrazy dla tych co nie lubią tej gry) każdy ma swoje gusta.

Tutaj jest mój 1 film wiem 480p bo w Vegasie przestawiło mi sie z 720 na 480 tak samo z siebie. https://www.youtube.com/watch?v=h09BIAhZuk4

Dam Ci radę. Osu nie jest złą grą, ale według mnie, żeby je nagrywać potrzeba dobrych umiejętności. Wyświetlenia byś miał, gdybyś pykał mapy na insane na S/SS.
Na Twoim miejscu poszukałbym innej gry, tym samym ucząc się grać w osu.

Tak w ogóle twoim celem jest "wybicie" się na YT czy nagrywanie filmów iż jest to twoim hobby?

Nie próbuj na siłę szukać to innych sposobów żeby się wybić. Rób/Nagrywaj to co Ci się podoba i rób to bo lubisz to robić, a nie byleby znaleźć kolejnych subskrybentów. Wtedy może i zajmie to trochę czasu ale powoli ludzie przyjdą jeśli twój kanał będzie miał "to coś".

Już pewien czas temu kolega zaczynał nagrywanie na YT. Wiadomo, że z początku miał jedno wielkie 0 ale z czasem z tego 0 zrobiła się całkiem pokaźna liczba. A nagrywał bo lubił nagrywać i wrzucał filmiki mimo, że nie miał wyświetleń.

Jeśli zależy Ci tylko na subach to kup je na Allegro czy gdzieś tam albo najlepiej to zostaw.

Cześć mam na imię Dawid mam 16 lat oraz zacząłem karierę na Youtubie jakieś 4 lata temu, wszystkie kanały to nie wypał i teraz przyszedł ten dzień w którym ostatni raz próbuję coś zrobić i potrzebuję pomocy jakiegoś większego Youtubera (500 do 1k sub) W tych czasach na youtubie ciężko jest się wybić więc było by spoko. Poszukuje jakiegoś kolegi do nagrywania Minecrafta ( tak tak minecraft) wszyscy tak go hejcą bo chyba brak im kreatywności... (bez obrazy dla tych co nie lubią tej gry) każdy ma swoje gusta.

Tutaj jest mój 1 film wiem 480p bo w Vegasie przestawiło mi sie z 720 na 480 tak samo z siebie. https://www.youtube.com/watch?v=h09BIAhZuk4