Pomocy

Siemka dzisiaj zakupiłem teso i chciałem was prosić w kwesti wyboru klasy i rasy i udzieleniu kilku rad.

1. Jaka klasa jest dobra pod dual wielding + niewidzialność?

2. Czy gra w teso duzo polaków ?

3. Czy da się osiągnąć dużo grając solo?

4. Jak wygląda ogólnie ekonomia w grze czyli crafting itp.

1. niewidzialność jako taką ma tylko nightblade

2. tu nie pomogę

3. praktycznie do end game grasz solo

4. tu też się nie wypowiem

1. niewidzialność jako taką ma tylko nightblade

2. tu nie pomogę

3. praktycznie do end game grasz solo

4. tu też się nie wypowiem

1. Są jeszcze potki na niewidzialność no i można w Hidzie chodzić

2. Bardzo dużo (jeśli szukasz gildii z doświadczeniem odezwij siè @Athrevild)

3. @Rasun pisze bzdury :) tutaj wybór należy do Ciebie, bo od 10 poziomu można chodzić na Dungeony czy PvP, ba warto tam chodzić. Wszelki content można robić razem.

4. Ekonomia opiera się na przedmiotach setowych, planach meblarskich, receptach kucharskich, rzadkich meblach i nie tylko. Generalnie da się zarobić na wszystkim mniej lub więcej. Co do craftingu to tutaj można się pobawić z racji tego, że jest mnóstwo styli broni i pancerzy. Crafting jest przyzwoicie rozbudowany, ale nie jest jakiś trudny do ogarnięcia no i da się na nim zarabiać ;)

Witam!

1. niewidzialność ma nightblade jednak z góry cie ostrzegam przyjacielu że ta klasa średnio sprzyja świeżym graczom tzn ciężko ja ogarnąć bynajmniej mi było

2.Ludzi jest mega, dzień w dzień latam na mass pvp tzw. Cyrodill lub na batllegroudny no i pewnie na dungi sie ktos znajdzie chociaz nie gram pve a jak szukasz gildii to polecam tego pana wyżej, ave LH!

3. Możesz grać solo, możesz grać z ludźmi to twoj wybór przyjacielu

Witam! 

1. niewidzialność ma nightblade jednak z góry cie ostrzegam przyjacielu że ta klasa średnio sprzyja świeżym graczom tzn ciężko ja ogarnąć bynajmniej mi było 

2.Ludzi jest mega, dzień w dzień latam na mass pvp tzw. Cyrodill lub na batllegroudny no i pewnie na dungi sie ktos znajdzie chociaz nie gram pve a jak szukasz gildii to polecam tego pana wyżej, ave LH!

3. Możesz grać solo, możesz grać z ludźmi to twoj wybór przyjacielu

Zabawne, a większość nowych graczy go wybiera. Stamblade nie jest wcale trudny tylko jest dość papierowy zresztą da się zrobić twardego NB z mega damage'm. Magickowy ma potężny healing i całkiem dobry burst, obie ścieżki zaś mają genialny sustain także nightblade w zręcznych rękach jest banalny. ;)

Sevaril - tu się zapytam, może komuś się przyda. Mój NB walczy łukiem - stamina. Druga broń DW i skile musza mieć magikę - shadow. Da się to pogodzić w atrybutach?

P.S. Piszę tu dlatego, że walczę z tym mikrofonem ;-)

Mogłeś do mnie napisać na whispie w grze :D, ale w porządku tutaj też mogę napisać. Dopóki nie będziesz miał tak z 300 CP to rozdaj sobie atrybuty 6 Health, 58 Stamina, taki rozstaw pozwoli Ci podbić sobie trochę przeżywalność dopóki nie będziesz miał pasywek z Undanted. Co do magicki to nic w nią nie dawaj tyle ile masz powinno Ci śmiało wystarczyć na Cloakowanie się, bo głównie ze skilli magickowych to Dark Cloak/Shadow Disguise i Relentless Focus będziesz używał, a regen jakiś masz tam magicki no i bazowo też jest jej wystarczająco.

Siemka dzisiaj zakupiłem teso i chciałem was prosić w kwesti wyboru klasy i rasy i udzieleniu kilku rad.

1. Jaka klasa jest dobra pod dual wielding + niewidzialność?

2. Czy gra w teso duzo polaków ?

3. Czy da się osiągnąć dużo grając solo?

4. Jak wygląda ogólnie ekonomia w grze czyli crafting itp.