Pomóżcie mi coś znaleźć

Witajcie, zwracam sie do Was z prośbą o pomoc w znalezieniu mmo. Przede wszystkim szukam MMO po polsku ( jesli juz ma byc po angielsku, to zeby bylo latwo zrozumiec fabule, questy i wczuc sie w klimat) oraz takiego w ktorym nie liczy sie tak pvp, a bardziej pve. Nie mam czasu grac dziennie po wiecej niz 2-3 godziny, przewaznie po robocie chcialbym sie jakos odprezyc. Jesli trzeba bedzie to zaplace za dostep do gry, nawet abonament moglbym przelknac, tylko z tego co ja wiem to MMO po polsku z abonamentem chyba nie ma?

Do gustu przypadl mi :

- Metin2, ktory niestety lata swietnosci ma juz za soba (wiem ze tam pvp odgrywa duza role ale swietnie sie bawilem robiac questy, expiac itp),

-Drakensang, niestety pokonala mnie tam przewaga ludzi ladujacych w to kase

-Tera - tu na prawde podobala mi sie grafika, postacie itp, ale no coz nie jest w naszym ojczystym jezyku a na prawde lubie wczuc sie w zadania itp ;(

Myslalem nad Aionem, ale kopiac glebiej na jego temat dowiedzialem sie ze endgame glownie polega na PVP a mi zalezy bardziej na robieniu questow, wiecie fabule itp.

Aktualnie w moim komputerze mam 3.5 gb ramu, procek intel core quad q6600, geforce 9800gt 1gb, w tym roku postaram sie kupic nowy sprzet, wiec mozecie podac rowniez jakies nowsze gry, choc zalezaloby mi juz na dniach w cos pograc, bardzo Was prosze o pomoc ; )) Z gory dziekuje i pozdrawiam