jestem na trybie awaryjnym i nw czy da się w tym to trybie usunąć ;d
Pomóżcie mi to usunąć :|
napisz co robiłeś żeby to usunąć bo tak można strzelać z propozycjami
próbowałeś CCleaner lub anty virusem to usunac bo widze że tu Win defender zaskakuje ewentualnie spróbuj Malwer bytes bardzo dobry program do virusów
Edit
poszperałem chwilke i chyba znalazłem odpowiedz na twój problem http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2435440.html << czytaj całe lub zjedź na sam dół
napisz co robiłeś żeby to usunąć bo tak można strzelać z propozycjamipróbowałeś CCleaner lub anty virusem to usunac bo widze że tu Win defender zaskakuje ewentualnie spróbuj Malwer bytes bardzo dobry program do virusówtak... mam takie opcje. Usuń, kwarantanna, lub odrzuć czy jakoś tak
@ EDIT...... wait.!? ADWCleaner? ale nw czy w awaryjnym da się coś pobrać?
poszperałem chwilke i chyba znalazłem odpowiedz na twój problem http://www.elektroda...pic2435440.html << czytaj całe lub zjedź na sam dół
zapewne jakiś program instalowałeś i nie patrząc w instalator zainstalowało się jakiś badziew
Edit na samym dole czytaj reg usunąć
znaczy to nie jest komp mój tylko siory xD ale przecież.... ADWcleaner? a da się pobierać w trybie awaryjnym? LOL ile ludzi na to patrzy.... thx wszystkim zgromadzonym
na samym dole jest usunąć reg
tryb awaryjny co nie uruchamia się system normalnie ??
na samym dole jest usunąć regtryb awaryjny co nie uruchamia się system normalnie ??nie ponieważ gdy włączam system normalnie to procek zużywa się do 100% :| ja kiedyś tak miałęm na swoim kompie i tylko przeinstalowanie dało rady
@ ja wychodzę się modlić więc bedzie co robić jak wrócę
to nie wiem format chyba zostaje
Combofix Ci to usunie.
Ewentualnie jak nic nie da przejedź Smitfraudfix'em.
Polecam Combofix.... Usunie na 100%
Polecam Combofix.... Usunie na 100%Nrb i Caratusch właśnie
@edit albo nie... ten podobno program potrafi nawet chyba za przeproszeniem zj****** kompa lub itp. a ja nie będę latał po specach żeby użyli mi tego COmbofix D: może i mam nie daleko serwis ale czy ten laptop będzie osłonięty gwarancją? chociaż na niego minęła gwarancja :/
@NS dlatego napisałem "przepraszam"

Temat zamykam, bo autor robi śmietnik