Pomóżcie :P

Wiedzmin... Byl dla mnie czyms co spowodowalo ze na nowo sie zakochalem w gatunku RPG... ale skoro grales

Gothic 1 byl tez dla mnie podobnym przezyciem... klimat tej gry wniosl mnie na wyzyny komputerowego swiata

Gothic 2 nie byl super fajny ale byl ok. A dodatek Noc Kruka... Poraszka

Gothic 3 jest dla mnie poraszka... to jst przyklad gry ktora bazuje tylko na popularnosci poprzednich odslon... ogolnie poraszka.. ale ponoc dodatek jest ok

Two Worlds.. fajna gra... z masa bugow i niedorobek.

Baldurs Gate.... 1 jak i 2 czlowieku to IKONY gier RPG... to one zminily swiat RPG dzieki nim zakochalem sie w swiecie fantazy.

NWN... tez piekna giera.. ale nie jak Baldur.

M&M i pan Mesiasz :)... ciekawa gra... ale dla mnie troche liniowa.

Oblivion... qr** wiekszej poraszki dawno nie widzialem... gra typu Gothic 3... zmarnowany czas.

Ogolnie ja masz koniecznie wybierac... Two Worlds albo M&M albo Baldurs Gate

Oglądałem Baladurs Gate 2 ale co to za grafika ? o.O jakieś pikselozy typu tibia, ale możliwe że fabuła i różne inne możliwości urozmaicą grę :P

Masz u mnie agrro Red, to jest jedno z moich ulubionych Rpg, tu wcale nie chodzi o grafe..

Ludziska widać, że jesteście z nowego pokolenia, tylko Wam grafa w głowie...

Baldurs Gate to po prostu majstersztyk !

Jak co proponuję Arcanum.

//Mnie Baldurs nie przypadło do gustu, nie chodzi o grafikę, tylko o to, że po prostu nie lubię twardych rpg xD - R3m4ke

Swoja droga, nawet dzis BG2 graficznie prezentuje sie calkiem dobrze. Wiadomo, nie te rozdzielczosci itp. ale dzieki malowanym/rysowanym lokacja, gra wyglada pieknie. Swietne widoczki. Ale nie o to w tym chodzi. Klimat, fabula i swietna interakcja z twoimi towarzyszami. Chomiki i lowcy ze wsyztskich krajow, radujcie sie! .

No i ta muzyka...:)

Dobra,dobra wcale nie cenię grafiki pisałem że mogłaby być troche lepsza jak na te czasy a tak ogólnie to chodzi mi o fabułe,dużo zbroi,mieczy,łuków,magii Itp...:P ale dobrą grafiką niepogardzę =] może kupię BG2 się zobaczy jak tam z ceną, bo widzę że każdy chwali tą grę i nazywa ją "Najlepszym Rpg"

Teraz to taniocha. Widzialem juz za 20 zl.

Tak wiem widziałem w Media Markcie BG1+2 za 25 zł(chyba nie jestem pewien)więc to nie jest dużo =p

PS Proszę i zamknięcie tematu...wszystkiego się dowiedziałem o best rpg ever =]

Sorry. nie zauwazyłem tego ograniczenia pieniężnego. A "G2: Noc Kruka" masz??? :P

Nie ale to jedno i to samo. Kiedyś grałem, pare nowych lokacji itp. nic ciekawego =p

Temat Clos3

Witam zastanawiam się nad kupnem jakiejś gry RPG w Empiku. I teraz moje pytanie jaka gra Rpg jest według was godna polecenia. Cena około 40-60zł. Mam Gothic 1, Gothic 2,Gothic 3.

Co myślicie o Two Worlds?