Pomóżcie z wyborem laptopa

Witam tak jak w temacie potrzebuję pomocy z wyborem laptopa tak do 3700 zł ma mi on głównie służyć do gier MMO i oglądania filmów więc w gre wchodzi tylko 17" jak narazie jestem zainteresowany tym http://allegro.pl/hp-pavilion-dv7-6140ew-i7-2630qm-4gb-17-3-tuner-tv-i1876533223.html głównie ze względu na kartę graficzną i dobry procesor jeśli ktoś znajdzie coś podobnego bądź lepszego w zbliżonej cenie bardzo bym prosił o zamieszczenie linków z góry dziękuję za wszelką pomoc. Ps. Prosiłbym nie pisać kup sobie stacjonarny i podawanie plusów takich komputerów gdyż zależy mi tylko na laptopie ponieważ dość często wyjeżdżam.

Zobacz tego, powinien się spodobać.

Niezły aczkolwiek za słaba grafika zapomniałem wspomnieć że interesuje mnie tylko grafika zbliżona bądź lepsza od Radeona HD 6770M lub GeForca 555M. Tak czy inaczej dzięki.

Laruk proponuje ci obczaic i zarejestrowac sie na forum notebookchekt masz tam wątek dotyczący laptopów do gier tam sa znawcy to ci zasugerują co wybrać. Ja osobiście nie polecałbym ci hp zwłaszcza z serii pavilion bo to są grzałki nie laptopy. Mówię ci to bo sam się naciąłem na laptopie który zamiast służyć latał do serwisu cały czas.

Laruk proponuje ci obczaic i zarejestrowac sie na forum notebookchekt masz tam wątek dotyczący laptopów do gier tam sa znawcy to ci zasugerują co wybrać. Ja osobiście nie polecałbym ci hp zwłaszcza z serii pavilion bo to są grzałki nie laptopy. Mówię ci to bo sam się naciąłem na laptopie który zamiast służyć latał do serwisu cały czas. tu masz stronke z wydajnościa kart graficznych grafika.

Witam tak jak w temacie potrzebuję pomocy z wyborem laptopa tak do 3700 zł ma mi on głównie służyć do gier MMO i oglądania filmów więc w gre wchodzi tylko 17" jak narazie jestem zainteresowany tym http://allegro.pl/hp-pavilion-dv7-6140ew-i7-2630qm-4gb-17-3-tuner-tv-i1876533223.html głównie ze względu na kartę graficzną i dobry procesor jeśli ktoś znajdzie coś podobnego bądź lepszego w zbliżonej cenie bardzo bym prosił o zamieszczenie linków z góry dziękuję za wszelką pomoc. Ps. Prosiłbym nie pisać kup sobie stacjonarny i podawanie plusów takich komputerów gdyż zależy mi tylko na laptopie ponieważ dość często wyjeżdżam.