Pomysł na grę

Siemka wpadłem na fajny pomysł gry forumowej podobnej do gry Niewiary Warhammera 40k Tylko ,że będzie to o Fabule z gry Crysis.

Gra byłaby na 16 osób z czego 2 szpiegów C.E.L.L i 2 zasymilowanych przez zbiorową świadomość cepidów oraz 1 gościa w nanoskafandrze,

a reszta to marines z jakimiś klasami. To tylko pomysł więc piszcie czy chcielibyście zagrać to postaram się to zrobić i po zakończeniu gry niewiary w weekend jakiś wrzucę to na forum .

Wiesz najpierw chcę zobaczyć ile ludzi byłoby chętnych na tą grę bo zamierzam naprawdę bardzo fajną fabułę napisać.

IMO załóż wątek rekrutacyjny. Będziesz wiedział, czy ludzie są chętni :D

to bym musiał teraz wszystko wymyślić a fabułę później no nic dziś jeszcze rekrutację zrobię .

No fabuła zawsze jest pisana w wątku z grą :P W wątku rekrutacyjnym jest tylko opis zasad. Chyba, że ich jeszcze nie wymyśliłeś, to co innego.

powiem tak gościu w nanoskafandrze 2.0 i marines mają określone klasy teraz wymyślam dla C.E.L.L i tych sługusów cepidów.

@UP Zapewne dlatego, że jesteś "vampirem"?

Pamiętaj o fabule - bez tego ani rusz ;D

omega zapisz się :P

Siemka wpadłem na fajny pomysł gry forumowej podobnej do gry Niewiary Warhammera 40k Tylko ,że będzie to o Fabule z gry Crysis.

Gra byłaby na 16 osób z czego 2 szpiegów C.E.L.L i 2 zasymilowanych przez zbiorową świadomość cepidów oraz 1 gościa w nanoskafandrze,

a reszta to marines z jakimiś klasami. To tylko pomysł więc piszcie czy chcielibyście zagrać to postaram się to zrobić i po zakończeniu gry niewiary w weekend jakiś wrzucę to na forum .