Pomysł na nową grę forumową "Gothic poczatek"

Proponuje zrobic rpg na bazie popularnego gothica byly by 3 frakcje po 6 graczy i 1 dowodcy frakcji do tego 1 lub 2/3 Game mastrow po jednym dla frakcji

Klasy z gothica 1 by sie wzielo misje i wyprawy do tego jakies PVP ino bym musial skambinowac 1 lub 2 osoby bo samemu sie boje ze nie wypali bo jestem niedoswiadczony w tym jeszcze ;) CO wy na to ludzie ?

Jak by było to dobrze wymyślone i z organizowane to czemu nie.

Ile jeszcze tych gier? ;o

1)zbyt skomplikowane jak na forum;

2)nie ma ludzi;

3)dużo gier już było/jest, i to się już przejada;

4)nie wiem co w tym fajnego, jakimś fanem Gothica nie jestem, a to wygląda mi na sztampową forumówkę z tym, że w klimatach Gothica :P.

Ja właśnie w klimaty gothicowe bym sobie zagrał.

Gothic jest grą która na zawsze zapadnie mi w pamięci. Vampir myśl dalej bo może wyjść kiedyś z tego fajna gra.

Ogólnie można by było zrobić coś na zasadzie City of Steam (czy jakos tak), tylko bez GM'a który zmienia zasady w trakcie, i sie spina jak idiota. Zbierało by sie locik, chodziło na hunty na orki, potem jakis ultra quest na czarnego trolla... Myślisz nadal nad tym, czy już porzuciłes pomysł? :P

Jak chcecie RP w Gothicu, to pobierzcie Gothic Multiplayer, załóżcie serwa i jazda. Tylko chyba nadal brak tam mobków, npc i itemów.

Póki co to zbyt skomplikowane na forum, nie ma zasad, a poza tym tych gier forumowych jest od groma i każda coraz bardziej przypomina gadanie + oddanie głosu. Pierwsze wilki od Yanga były dobre, chociaz padłem w głupi sposób.

Proponuje zrobic rpg na bazie popularnego gothica byly by 3 frakcje po 6 graczy i 1 dowodcy frakcji do tego 1 lub 2/3 Game mastrow po jednym dla frakcji

Klasy z gothica 1 by sie wzielo misje i wyprawy do tego jakies PVP ino bym musial skambinowac 1 lub 2 osoby bo samemu sie boje ze nie wypali bo jestem niedoswiadczony w tym jeszcze ;) CO wy na to ludzie ?