Pomysł - tematy o warnach

Pisałem już o tym kiedyś w jednym z takowych, ale przeszło tam bez echa.

Proponuję, żeby każdy, kto takowy temat założy, a warn był zasłużony dostawał gratisowego warna, za marnowanie czasu współużytkowników i administracji.

Wnioskuje tak głównie dlatego, że Plain obecnie zamyka te tematy tak szybko, że nie ma okazji pohejcić. Plain <3

Taaa wprowadźmy tu politykę Korei Północnej. Wtedy będzie ok, nie?

Zresztą jak chcą wytłumaczyć warna to niech piszą na PW do moda, a nie.

"a ban był zasłużony dostawał gratisowego warna, za marnowanie czasu współużytkowników i administracji." A toć administrator to człowiek, pomylić się może więc co się stanie jak ban nie zasłużony ? Piszesz o banie, myślisz o ostrzeżeniach - ciekawe ale nie logiczne.

"a ban był zasłużony dostawał gratisowego warna, za marnowanie czasu współużytkowników i administracji." A toć administrator to człowiek, pomylić się może więc co się stanie jak ban nie zasłużony ? Piszesz o banie, myślisz o ostrzeżeniach - ciekawe ale nie logiczne.

Pisałem post o 2:30 w nocy, zwykła literówka...

A chodzi mi głównie o to, że takie wyciąganie brudów nikomu nie służy, bo jak rzeczywiście warn był niesłuszny, to moderatorzy z reguły nie mają problemu z cofnięciem go po privie. A nawet jakby mieli, to zawsze można się odwołać do adminów.

Pisałem już o tym kiedyś w jednym z takowych, ale przeszło tam bez echa.

Proponuję, żeby każdy, kto takowy temat założy, a warn był zasłużony dostawał gratisowego warna, za marnowanie czasu współużytkowników i administracji.

Wnioskuje tak głównie dlatego, że Plain obecnie zamyka te tematy tak szybko, że nie ma okazji pohejcić. Plain <3