Witam. Ostatnio wpadł mi do głowy pewien pomysł, mianowicie chodzi mi o organizowanie konkursów-turniejów w LoLa. Jak by to miało wyglądać?
Wpisowe - np. 5 zl od drużyny (cena niska żeby każdy mógł wziąć udział- 1zl od osoby)
Minimalna ilość drużyn do rozpoczęcia turnieju - 4
Zgłaszają się do mnie drużyny, jeśli będzie dostateczna ich ilość przelewają pieniążki na konto. Nagrodą będzie własnie pula jaka została uzbierana z wpisowego.
Będę odliczał 1 zł od każdego wpisowego i kumulował. Jeśli uzbiera się całkiem ładna kwota to będę przeznaczał te pieniążki na cele charytatywne i wszystko będę dokumentował
czyli np 4 drużyny x5 zl = 20 zl-4 = 16 zl nagrody za zwycięstwo które będę przelewał na konto wygranej drużyny.
Ilość takich konkursów zależałaby od szybkości i ilości zgłoszeń + szybkość rozegranych meczy np. wyłaniamy zwycięzców z #1 edycji i zaraz możemy zbierać ekipy na edycje #2. Powstała by strona z rankingiem drużyn, opisem każdej drożyny, może nawet w przyszłości relacje i filmiki z najlepszych akcji podczas zawodów jeśli udałoby się to rozkręcić.
Pojawia się tylko pytanie czy byłyby osoby/drużyny chętne do wzięcia udziału w takich turniejach? Wkład mały - nagroda kilkakrotnie przewyższająca wkład + pomoc charytatywna. Co o tym myślicie? Czekam na opinie.