Ponad godzina gameplay'ów z bety Star Wars: The Old Republic. Plus: Wasze wrażenia!

Wiem, że na YouTube roi się od wczorajszo-dzisiejszych gameplay’ów ze finałowej bety Star Wars: The Old Republic, ale specjalnie wybrałem ten materiał. Dlaczego? Otóż jest najdłuższy, kręcony w najlepszej jakości oraz przedstawiający rozgrywkę „krok po kroku”. Zobaczymy więc wszystko: od pierwszej sekundy p...

Wyświetl pełny artykuł

Nie wiem czy tak bedzie we finalnej wersji, bo ciezko to stwierdzic po tych filmikach... Nie wiem tez czy w ogole teraz tak to wyglada, bo moze zwyczajnie osoba, ktora grala nie czynila tego, co ja bym czynil. A co bym czynil? :Klikniecia" w trakcie rozmow. Chodzi mi o pewna rzecz, ktora usprawnilaby rozmowy, a ktorej teraz mi brakuje. Grajac w RPGi, gdzie dialogi sa czytane, zawsze mimo to pojawial sie tekst. Czasami czlowiekowi nie chce sie sluchac jakiegos wolno mowiacego aktora, ktory ma jak na zlosc do powiedzenia caly kilometr tekstu, wtedy robilo sie prosta, ale skuteczna rzecz! Czytalo sie dialog szybciej, niz aktor go odgrywal, a potem zwyczajnie klikalo sie myszka, aby przejsc do nastepnej kwestii. To przyspieszalo gre, bo nie oszukujmy sie: nie zawsze chce sie sluchac dialogow, ktore moga trwac i pare minut, kiedy czlowiek szybciej potrafi czytac i skrocic calosc do kilkunastu sekund.

Mam nadzieje, ze jednak pojawi sie taka opcja w The Old Republic, bo ogladajac te filmiki wydaje mi sie, ze takiej mozliwosci nie ma.

Wiem, że na YouTube roi się od wczorajszo-dzisiejszych gameplay’ów ze finałowej bety Star Wars: The Old Republic, ale specjalnie wybrałem ten materiał. Dlaczego? Otóż jest najdłuższy, kręcony w najlepszej jakości oraz przedstawiający rozgrywkę „krok po kroku”. Zobaczymy więc wszystko: od pierwszej sekundy p...

Wyświetl pełny artykuł