Ponowna Blokada Proxifier

Mam problem kiedy sciągnołem patcha tego z 20 kwietnia zauwazyłem ze proxyfier mi sie wyłancza przy każdym uruchomieniu gry.Dodam że przed patchem uzywałem HSshielda który dzialal bez problemu.Proszę o pomoc.

To normalne, z każdym update'em nexon blokuje dostępne opcje zalogowania sie dla ,,niechcianych graczy'' (czyt. Europejczyków ^^). Pozostaje tylko czekać aż zapaleńcy znajdą nowy sposób na zalogowanie się.

Po każdym updacie należy ponownie podmieniać folder HShielda.

Poza tym, jest już podobno priv. Nie sprawdzałem go jednak, i radzę przeskanować path serwera przed uruchomieniem:

http://gtoplist.com/page/gtvindictus/

Wielkie dzieki a priva napewno zobacze :)

Albo nie chcą europejczyków, bo ma powstać nowy serwer, albo po prostu bo w większość igrają za free i nie opłaca się ich wpuszczać...

Po każdym updacie należy ponownie podmieniać folder HShielda.Poza tym, jest już podobno priv. Nie sprawdzałem go jednak, i radzę przeskanować path serwera przed uruchomieniem:http://gtoplist.com/page/gtvindictus/

Odsyłam do tego tematu:

PRYWATNY SERWER TO FAKE !

Ja już od kilku dni śmigam na AllProxy Lite i jest całkiem ok, polecam ci ten program

Ok sprobuje cos zadzialac z tym programem jak będą problemy to napisze ;)

Program który podałeś AltEfCzterowiec działa bez większych problemów, nie wywala mnie z niego więc jest to duży plus i ma bardzo proste ustawienia. Tylko nie wiem jeszcze jak wygląda sprawa z lagami w drużynie, grałeś może z jakimś innym polaczkiem w drużynie? i czy jest taka szansa ze jak ktoś będzie z tego samego kraju co ja ze mnę w drużynie nie będzie lagów?

Grałem wczoraj na tym programie i powiem że mam ogromne lagi grając w druzynie.Czego nie mozna powiedziec o logowaniu i wywalaniu bo tu wszystko chodzi miodzio.Jak ktoś znajdzie dobry program niech poda link napewno skorzysta wiele osób.

Tak, lagi w teamie są, ale jak dla mnie nie są AŻ tak złe :)

Dziwne ale All ProxyLite przestał mi działac teraz po kazdym zalogowaniu pisze ze wykrylo mi program i mam DC.Proszę pomózcie mi.Jesli ktoś ma nowy sposób na Vindictusa niech napisze napewno skorzystam.

Hmmm u mnie wszystko jest jak najbardziej OK, uruchom proxy dopiero po włączeniu gry, a jeśli to nie pomoże to zamień adres na nowy. U mnie to eliminuje wszystkie ewentualne problemy.

skończyła mi się wersja trial tego all proxy lite :( ktoś ma może jakiś inny program na którym można odpalić Vindictusa? albo jakieś pomysły?

Odinstaluj, usuń z rejestru wpis all proxy lite, i wgraj ponownie.

A Zrobiłeś tak i Ci działa ? czy tylko tak napisałeś ? bo nadal po wyrzuceniu wszystkich plików w rejestrze pokazuje mi jak zainstalowałem, komunikat że już korzystałem z Triala :/

Napisałem jak to powinno logicznie działać, program ma gdzieś plik z informacją ile traila zużyłeś, więc nie wiem czemu wciąż nie działa.

Jeśli wymaga logowania, możesz spróbować robić nowe konto.

Ja już wole czekać na wersje EU ponieważ wyszedłem z załozenia ze kiedy zrobie wysoki lvl na vindictus US (mam juz 38) to nie bedzie mi się chciało wbijać na EU

Mam problem kiedy sciągnołem patcha tego z 20 kwietnia zauwazyłem ze proxyfier mi sie wyłancza przy każdym uruchomieniu gry.Dodam że przed patchem uzywałem HSshielda który dzialal bez problemu.Proszę o pomoc.