Mam problem kiedy sciągnołem patcha tego z 20 kwietnia zauwazyłem ze proxyfier mi sie wyłancza przy każdym uruchomieniu gry.Dodam że przed patchem uzywałem HSshielda który dzialal bez problemu.Proszę o pomoc.
Ponowna Blokada Proxifier
To normalne, z każdym update'em nexon blokuje dostępne opcje zalogowania sie dla ,,niechcianych graczy'' (czyt. Europejczyków ^^). Pozostaje tylko czekać aż zapaleńcy znajdą nowy sposób na zalogowanie się.
Po każdym updacie należy ponownie podmieniać folder HShielda.
Poza tym, jest już podobno priv. Nie sprawdzałem go jednak, i radzę przeskanować path serwera przed uruchomieniem:
Wielkie dzieki a priva napewno zobacze
Albo nie chcą europejczyków, bo ma powstać nowy serwer, albo po prostu bo w większość igrają za free i nie opłaca się ich wpuszczać...
Po każdym updacie należy ponownie podmieniać folder HShielda.Poza tym, jest już podobno priv. Nie sprawdzałem go jednak, i radzę przeskanować path serwera przed uruchomieniem:http://gtoplist.com/page/gtvindictus/
Odsyłam do tego tematu:
PRYWATNY SERWER TO FAKE !
Ja już od kilku dni śmigam na AllProxy Lite i jest całkiem ok, polecam ci ten program
Ok sprobuje cos zadzialac z tym programem jak będą problemy to napisze
Program który podałeś AltEfCzterowiec działa bez większych problemów, nie wywala mnie z niego więc jest to duży plus i ma bardzo proste ustawienia. Tylko nie wiem jeszcze jak wygląda sprawa z lagami w drużynie, grałeś może z jakimś innym polaczkiem w drużynie? i czy jest taka szansa ze jak ktoś będzie z tego samego kraju co ja ze mnę w drużynie nie będzie lagów?
Grałem wczoraj na tym programie i powiem że mam ogromne lagi grając w druzynie.Czego nie mozna powiedziec o logowaniu i wywalaniu bo tu wszystko chodzi miodzio.Jak ktoś znajdzie dobry program niech poda link napewno skorzysta wiele osób.
Tak, lagi w teamie są, ale jak dla mnie nie są AŻ tak złe
Dziwne ale All ProxyLite przestał mi działac teraz po kazdym zalogowaniu pisze ze wykrylo mi program i mam DC.Proszę pomózcie mi.Jesli ktoś ma nowy sposób na Vindictusa niech napisze napewno skorzystam.
Hmmm u mnie wszystko jest jak najbardziej OK, uruchom proxy dopiero po włączeniu gry, a jeśli to nie pomoże to zamień adres na nowy. U mnie to eliminuje wszystkie ewentualne problemy.
skończyła mi się wersja trial tego all proxy lite ktoś ma może jakiś inny program na którym można odpalić Vindictusa? albo jakieś pomysły?
Odinstaluj, usuń z rejestru wpis all proxy lite, i wgraj ponownie.
A Zrobiłeś tak i Ci działa ? czy tylko tak napisałeś ? bo nadal po wyrzuceniu wszystkich plików w rejestrze pokazuje mi jak zainstalowałem, komunikat że już korzystałem z Triala :/
Napisałem jak to powinno logicznie działać, program ma gdzieś plik z informacją ile traila zużyłeś, więc nie wiem czemu wciąż nie działa.
Jeśli wymaga logowania, możesz spróbować robić nowe konto.
Ja już wole czekać na wersje EU ponieważ wyszedłem z załozenia ze kiedy zrobie wysoki lvl na vindictus US (mam juz 38) to nie bedzie mi się chciało wbijać na EU
Mam problem kiedy sciągnołem patcha tego z 20 kwietnia zauwazyłem ze proxyfier mi sie wyłancza przy każdym uruchomieniu gry.Dodam że przed patchem uzywałem HSshielda który dzialal bez problemu.Proszę o pomoc.