Ponownie kilka pytan

Czesc podchodze juz do Rifta po raz 3 . Wczesniej jakos nie mogl mnie zatrzymac na wiecej czasu ale teraz mam zamiar dotrwac do endgame ( z wowem mialem tak samo a juz kilka lat gram ) . Mam w zasadze jedno pytanie o pomoc w wyborze klasy . Interesuja mnie klasy walczace w zwarciu najlepiej dps ale aby mialy mozliwosc na offspecu tanka lub heala oraz jakis przynajmiej czesciowy poradnik do danych klas ( jak poustawiac soule ) .

ps. mam dodatek SL

Warrior, rogue i cleric spełniają te wymagania.

Poradniki są wbudowane ingame na początek spokojnie wystarczą.

Na chwile obecna wybralem szamana clerica . Od jakiego lvl mozna zrobic offspeca ?

Od pierwszego, nie ma ograniczeń lvlowych. Masz pieniądz - idziesz do trainera i możesz stać się szczęśliwym posiadaczem - jak to określiłeś - offspecu. O ile dobrze pamiętam pierwszy to wydatek rzędu 30 golda.

Dzieki wielkie .

Gra jest przyjemna. Ja aktualnie mam 2x lvl i jestem w gildii Semper Invictum.

W sumie takie info jest dobre, ale tez nie ma za duzo stron z objasnieniem calej mechaniki gry.

Dopiero ktos mi podal w gildii addon do zbieractwa i strone odpowiednik wowheada -> rifthead

Widze koledzy wyżej znają się jak mój kot na szczekaniu...

Jeśli chcesz mieć dobry, mocny i szybki dps to zrób rogue pod Blade Dancera to główne drzewko, drugie poboczne to Assassin byle by do stealth dojść a nr 3 to saboteur by na początku rzucić w kogoś 4x bombą a pod koniec ewentualnie zdetonować owe ładunki gdyby przeciwnik zdecydował się uciekać.

Czesc podchodze juz do Rifta po raz 3 . Wczesniej jakos nie mogl mnie zatrzymac na wiecej czasu ale teraz mam zamiar dotrwac do endgame ( z wowem mialem tak samo a juz kilka lat gram ) . Mam w zasadze jedno pytanie o pomoc w wyborze klasy . Interesuja mnie klasy walczace w zwarciu najlepiej dps ale aby mialy mozliwosc na offspecu tanka lub heala oraz jakis przynajmiej czesciowy poradnik do danych klas ( jak poustawiac soule ) .

ps. mam dodatek SL