Poprawiacz

Zróbcie taką rangę Poprawiacz i będzie poprawiał błędy. :idea:

np. ktuszy poprawom na którzy :mrgreen:

albo rzulf na żółw :-> i tak jak robią błędy na kolorowo i 1 do dziennika rzart :-P żart

To by się równało z daniem komuś moderatora... bynajmniej ja tak myślę, nie wiem co powie Chmarus ale wątpię żeby coś takiego się dało zrobić ^^

Ale możne robić admin rangi i dawać im prawa

A w jakim niby celu ? Może od razu dajmy wszystkim prawa admina co ? Będzie mniej kłopotu... Bądźmy poważni...

Zresztą jeżeli ty byś chciał być taką osobą to zapomnij, tylko ci błędy poprawiamy, w jednym poście takiego bajzlu narobiłeś że musiałem ci go usunąć...

Bez obaw, ja i R3m4ke czuwamy :)

Tak, niestety jako jedyni z 5 moderatorów wyznaczonych na tym forum ^^ No ale cóż, bycie modem nigdy mi się nie znudzi ^^

Admin forum może zakładać rangi i dawać jaj prawa :-P

@R3m4ke

Mi się też zdarza ale ostatnio kiepsko z czasem ;)

@Alexander

Jeżeli ktoś nieodpowiedni dostał by do ręki możliwość edytowania postów groziło by to zniszczeniem prawa do wolności słowa, a tego przecież nie chcemy ;-) Na razie grupa moderatorska spełnia swoje zadanie i nie potrzeba jej powiększać :)

Ja proponuje rangi z gier mmorpg np. elf,ork,wojownik no bo to forum o grach mmorpg :-P

A rang na poprawianie byków swoja drogą.

Pozdrawiam.

Jestem za nie... Dlaczego ? Ponieważ nie widzę innego sposobu jak uzależnić to od ilości postów... A grozi to totalnym spamem i offtopem na forum ^^ A ja i bez tego mam pełne ręce roboty ;-)

Ale tutaj tak jest mało postów.

Zróbcie taką rangę Poprawiacz i będzie poprawiał błędy. :idea:

np. ktuszy poprawom na którzy :mrgreen:

albo rzulf na żółw :-> i tak jak robią błędy na kolorowo i 1 do dziennika rzart :-P żart