Populacja bf3 po premierze bf4

Jak jest? jak dużo traci teraz na populacji bf3? bo nie wiem co robić czy kupować bf3 czy jeszcze troche poczekać na spadek cen i kupić bf4

W BF3 sporo osób nadal gra a to dlatego, że BF4 jest pobugowany, ma problemy z serwerami, dopiero wyszedł do niego 1 dodatek i co praktycznie niczym za bardzo się nie różni od BF3.

osobiście jedyne co zauważyłem to to jest większa ingerencja w środowisko. zalewanie miast burzenie budynków no ale to i tak ma swoje skrypty i zawsze miasto sie zalewa w ten sam sposób szkoda że nie ma w tym randomu ;) a poza tym to tak jak mowisz prawie niczym sie nie różnią chociaż ludzie jak debile i tak odstawią bf3 a kupią czwórkę bo jest po prostu nowsza

Patrząc z perspektywą w przyszłość, to jasne, że lepiej kupić BF4. Populacja jest zdecydowanie wyższa w poprzednich wersjach.

No ale i tak gra tam nadal sporo osób i jest się z kim pobawić. Ja tam nadal największym sentymentem pałam z tej serii do Bad Company 2, mojej ulubionej części ^_^

Jak jest? jak dużo traci teraz na populacji bf3? bo nie wiem co robić czy kupować bf3 czy jeszcze troche poczekać na spadek cen i kupić bf4

Jeden wielki bullshit. Co do wszystkiego.

Na pewno nie pograsz sobie w BF3 bez premki, musisz z miejsca kupić z racji małej ilości serwerów na podstawce.

Polecam jednak kupno BF4, najlepiej w pakiecie z pierwszym dodatkiem - na razie nie ma drugiego, więc premium można kupić później.

Premium daje dostęp do wszystkich dodatków i jakieś duperele do konta.

ludzie jak debile i tak odstawią bf3 a kupią czwórkę bo jest po prostu nowsza

Dzięki stary za wyzwiska na necie.

Tak, kupiłem 4, bo jest nowsza, bronie zachowują się lepiej, system zniszczeń wygląda lepiej, grafika jest lepsza, dodatki są bardziej interesujące, bo są w końcu 3 nacje, więcej walk na morzu (dojdzie jeszcze specjalny dodatek), bo mapy z Chińskiej Nawałnicy są największymi jakie widziałem multi w takich grach. Więcej powodów chyba zbytnio nie widzę.

Ale nie zmienia to faktu, że grę kupiłem trochę w ciemno, przestałem grać w BF3 po drugim dodatku, teraz żeby wrócić musiałbym kupić premium tam, czyli ładować w grę, która powoli będzie zanikać, dlatego z tego, jak i tego wyżej wymienionego powodu na miejscu autora tematu kupowałbym BF4.

Ja gram w bf3 na podstawowym i ludzi jest ogromnie dużo na polskich serwerach i niemieckich etc. są małe pingi dużo ludzi itp. tylko tyle że mapy się często powtarzają i są monotonne więc ogólnie jak kupować to BF3 Premium Edition nie samo Premium bo nie będziesz mieć wszystkich dodatków :)

Ja gram w bf3 na podstawowym i ludzi jest ogromnie dużo na polskich serwerach i niemieckich etc. są małe pingi dużo ludzi itp. tylko tyle że mapy się często powtarzają i są monotonne więc ogólnie jak kupować to BF3 Premium Edition nie samo Premium bo nie będziesz mieć wszystkich dodatków

No właśnie ma się wszystkie dodatki, premium edition to gra i premium. Możesz kupić oddzielnie premium.

Bd3 był przez jakiś czas za darmo dostępny i jest dużo serwerów dlatego śmiało kupuj jest lepszy od bf4

W bf3 wciąż gra sporo osób a już możesz za 20zł dostać więc warto :)Opłaca się bardziej niż bf4 wg mnie :>

Bd3 był przez jakiś czas za darmo dostępny i jest dużo serwerów dlatego śmiało kupuj jest lepszy od bf4

Wreszcie ktoś mojego zdania że bf3 lepszy niż 4 :D

sp***rzaj

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

ktoś tu napisał że do zwykłego bf3 można dokupić premium ile to kosztuje i gdzie moge to zrobić?

ktoś tu napisał że do zwykłego bf3 można dokupić premium ile to kosztuje i gdzie moge to zrobić?

Powinno być na Originie, widziałem chyba też na keye.pl, ale nie pamiętam ile kosztowały.