Populacja EU vs PL

Dobra, proste pytanie: jaka jest populacja na serwerze EU, a jaka na PL? Bo nie mam w co grać, to postanowiłem, że wrócę do Allodsów. Tylko z tego co się orientuję PL wymierało (prócz stałych gildii), niestety nie wiem jak jest na EU. Chodzi mi zwłaszcza o nisko lub średnio lvlowe mapy, bo wykokszone postacie na środku miasta mnie nie interesują. Jeśli ta gra zarówno na PL, jak i na EU świeci pustkami - próbuję Aiona.

Aha, no i jak z Item Shopem?

Hello,no ja powiem ,że populacja na serwerze Allods PL zdecydowanie rośnie.Gram od dwuch miesięcy i widze,że doszło sporo graczy w ostatnich tygodniach ,naprawde jest coraz lepiej.Nawet patrząc na ludzi z mojej gildii w ciągu ostatniego miesiaca dołączyło do nas sporo osób i widze ,że twardo grają dalej.Na początku wakacji to faktycznie była "stypa" chwilami ale wiadomo lato , wakacje.Także ,nie jest żle ,rozkręca sie server. Jeśli chodzi o Aiona grałem wcześniej , do pewnego momentu nawet dobra zabawa ale znudziło sie jakoś [dobiłem do 35 lvl].W Allodsa gram dłużej i sie wkręca dalej .Moim zdaniem w kwesti poziomu grywalności podobne gry ,chociaż Allods wydaje mi się bardziej rozbudowany,więcej opcji zabawy w end game.

WHAAAAAAT? Człowieku, chyba jednak grasz na EU, a nie na PL, bo tam liczba graczy cały czas maleje, z dnia na dzień... Już nie mówię tutaj o własnych spostrzeżeniach, bo sam gram, i chyba przestanę, wystarczy popatrzeć na status servera. Graj lepiej w Aiona, bo i gra jest o wiele lepsza, i jest o wiele więcej graczy.

Heh..w sumie Aion to niby dobra gra,robi pozytywne wizualne wrażenie, od technicznej strony nic nie można jej zarzucić .Widać,że to gra robiona pod ptP.Ale mnie jakoś znudziła ,trudno powiedzieć dlaczego ,chyba mi brakowało większej ilości klas, takiej mocnej zajawki jak w L2 czy Wowie.Grałem twardo bo myślałem ,że w tym abbysie będą jakieś "cuda na kiju" ale średnio jakoś, polatałem na skrzydełkach pochodziłem na instancje i coraz nudniej sie robiło.Fakt ,że questy mi sie podobały .Zresztą do tej pory mam zainstalowanego Aiona na kompie ,postać jest nadal, nawet update 3.0 pobrałem ,zalogowałem się i szał mnie nie ogarnął ,więc dalej "cisne" w Allodsa;p.Może kiedyś wróce do Aiona.

Hello,no ja powiem ,że populacja na serwerze Allods PL zdecydowanie rośnie.Gram od dwuch miesięcy i widze,że doszło sporo graczy w ostatnich tygodniach ,naprawde jest coraz lepiej.Nawet patrząc na ludzi z mojej gildii w ciągu ostatniego miesiaca dołączyło do nas sporo osób i widze ,że twardo grają dalej.Na początku wakacji to faktycznie była "stypa" chwilami ale wiadomo lato , wakacje.Także ,nie jest żle ,rozkręca sie server. Jeśli chodzi o Aiona grałem wcześniej , do pewnego momentu nawet dobra zabawa ale znudziło sie jakoś [dobiłem do 35 lvl].W Allodsa gram dłużej i sie wkręca dalej .Moim zdaniem w kwesti poziomu grywalności podobne gry ,chociaż Allods wydaje mi się bardziej rozbudowany,więcej opcji zabawy w end game.

Ciekawe dlaczego, skoro i w Allodsie i w Aionie głownie chodzi o to samo. Na end game zostają tylko insty i pvp (w jednym abyss w drugim astral). Większych różnic pomijając nazewnictwo nie ma. :)

Dobra, proste pytanie: jaka jest populacja na serwerze EU, a jaka na PL? Bo nie mam w co grać, to postanowiłem, że wrócę do Allodsów. Tylko z tego co się orientuję PL wymierało (prócz stałych gildii), niestety nie wiem jak jest na EU. Chodzi mi zwłaszcza o nisko lub średnio lvlowe mapy, bo wykokszone postacie na środku miasta mnie nie interesują. Jeśli ta gra zarówno na PL, jak i na EU świeci pustkami - próbuję Aiona.

Aha, no i jak z Item Shopem?